Οι Αμερικανοί έσωσαν τον Ερντογάν από την ήττα στη Συρία

Με τη συμφωνία των Αμερικανών και Ερντογάν  οι ΗΠΑ έσωσαν τον Σουλτάνο απο μια καθαρή Στρατιωτική ήττα την ώρα που ο Άσαντ έμπαινε στο πόλεμο !

Αν ο Ερντογάν πίστευε οτι μπορούσε να προχωρήσει  στις Πολεμικές επιχειρήσεις δεν θα έκανε πίσω ,ούτε θα προχωρούσε σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός !

Ο Ερντογάν κατάφερε και θα μεταδώσει στο εσωτερικό της Τουρκίας οτι έκανε την ζώνη Ασφαλείας εντός του Εδάφους της Συρίας ….Πότε όταν οι Σύριοι του Άσαντ ,οι Κούρδοι και οι Ρώσοι είχαν ήδη ταχθεί κατά των Τουρκικών Μισθοφόρων και των  Στρατηγών της Τουρκίας!!

Κατεστραμμένο τεθωρακισμένο όχημα (MRAP) KIRPI II που μετέφερε Καταδρομείς της 11ης Ταξιαρχίας Καταδρομών του Τουρκικού Στρατού …Από Αντάρτες των Κούρδων

Αποδείχθηκε επίσης περίτρανα οτι ο Τούρκικος Στρατός  δεν έχει εκείνες τις δυνατότητες που διαλαλούν οι Τούρκοι Στρατηγοί και οι  Πολιτικοί και αυτό κρατήστε το !

Η Παρουσία των Ελληνικών Μαχητικών στη Κύπρο ,έδειξε οτι η Τουρκική Αεράμυνα είναι τρύπια και εδώ πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά και όχι να πάμε σε επιλογή  κατευνασμού ,αφού ο Ερντογάν μετά τη Συρία ,θα επιστρέψει στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο

 


Διάφορα Άρθρα