«Αναχώρησε» για τα Ουράνια …Ένα ακόμη Γεράκι της Α/Α του Συστήματος «ΧΩΚ»

Πέταξε ένα ακόμη Γεράκι της  Α/Α της Χώρας του Συστήματος των ¨ΧΩΚ¨ της 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ  που αποτελούσε  στους Συναδέλφους τεχνικούς και τους Αξιωματικούς ετοιμότητας Πυλώνα σταθερότητας και εμπιστοσύνης  !

Ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) ε.α Δημήτρης Γούλας που επι χρόνια υπηρέτησε την Πατρίδα και ήταν ο καλύτερος Τεχνικός της Ειδικότητάς του στην Μοίρα της Μακεδονίας ,έπαψε να στέλνει τις πολύτιμες συμβουλές του  για την αντιμετώπιση μιας ακόμη  Βλάβης!

Ο Γούλας  κράτησε πάντα ζωντανό το Σύστημα απο πλευράς Τεχνικής Υποστήριξης της  αγαπημένη του Μονάδα την 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ  και  ήταν ο καλύτερος δάσκαλος για όλους  τους νεώτερους Τεχνίτες !

Θέλω να με ξεπεράσουν έλεγε πάντα ο καλόβολος Γούλας που δεν αρνιόταν ποτέ την Τεχνική Βοήθειά του στα παιδιά του ,όπως αποκαλούσε τους νεώτερους Τεχνίτες!

Το «Γεράκι των ΧΩΚ» πέταξε στην Κοιλάδα του Θανάτου αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο, τις δύο κόρες τους .αλλά και τα  4 εγγόνια του!

Την εκφορά του Αξιωματικού συνόδεψαν στο Κοιμητήριο της Καλαμαριάς φίλοι και Συνάδελφοι του με πόνο καρδιάς ! Καλό ταξείδι  Μήτσο  έλεγαν με τα δάκρυα να  αυλακώνουν τα σκυθρωπά πρόσωπα τους !

Εμείς ευχόμαστε στην Οικογένειά του  να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη του  …Να τον «Καλοθυμούμαι »