Αναχώρησε και ο Δημητρης Βάλλας …Στρατιωτικός Συντάκτης της «Ελευθερία»


Θλίψη στην τοπική κοινωνία και ειδικά στον δημοσιογραφικό κόσμο τόσο της Λάρισας όσο και της Κεντρικής Ελλάδας σκορπίζει η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα μετά από γενναία μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο

Ο Δημήτρης Βάλλας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1956. Σπούδασε ιταλική φιλολογία, όμως τον κέρδισε οριστικά η δημοσιογραφία. Συντάκτης της «Ελευθερίας» Λάρισας από το 1986. Μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και επί σειρά ετών συνδικαλιστής.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια της ΠΟΕΣΥ και δημοσιογραφικούς αγώνες.

Θλίψη: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Δημήτρης Χορταργιάς:

«Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Βάλλας, μέλος μέχρι πρότινος του Δ.Σ. έφυγε από κοντά μας σήμερα.

Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων για τον εξαίρετο συνάδελφο μας».

eleftheria.gr