Αναδύθηκαν οι «Αόρατοι Φονιάδες «του ΠΝ …Μετά από 40 ημέρες στο Βυθό!!!

Έμειναν τα πληρώματα των υποβρυχίων 40 μέρες σε βάθος 15,5 μέτρων κάτω από τη θάλασσα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Σε διαρκή επιφυλακή, με τα σόναρ τους να εντοπίζουν κάθε υποβρύχιο  και Πολεμικό Σκάφος  των Τούρκων ,επιβουλέα των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Μόλις προχθές, παραμονές της ανακοίνωσης για την έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών, διατάχθηκαν να αναδυθούν στην επιφάνεια και να επιστρέψουν στη βάση τους στο Ναύσταθμο. .

Μόνο λίγος  δεν είναι ο χρόνος των 40 ημερών μέσα σ΄ένα υποβρύχιο συνεχώς κάτω από τη θάλασσα. Ακόμα και τώρα που υπάρχει μια αποκλιμάκωση στην ΝΑ Μεσόγειο και τα πολεμικά πλοία επιστρέφουν στους ναυστάθμους τους, τα περισσότερα πληρώματα των φρεγατών των πυραυλακάτων, των πλοίων υποστηρίξεως, των αρματαγωγών και βεβαίως των υποβρυχίων βρίσκονται σε επιφυλακή.

Η Τουρκία έχει χάσει τη μάχη του βυθού πριν ακόμη αρχίσει αν τολμήσει να έρθει σε αντιπαράθεση με τα Ελληνικά τύπου 214 Υ/Β με επικεφαλής τον Παπανικολή , με  τη εμπειρία που έχουν αποκτήσει πλέον τα πληρώματα των Υποβρυχίων μας  …Ρωτήστε τους Νατοϊκούς στις Ασκήσεις που πήραν μέρος !

Το ΝΑΤΟ γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα οτι το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό δεν θα μπορέσει καν να βγει από τον Ναύσταθμο του Ακσαζ  και της Σμύρνης  ,αλλά ούτε κάποιο πολεμικό Σκάφος να περάσει τα Στενά του Βοσπόρου και να βγει στο Αιγαίο!

Δεν έχουν, όπως λένε Στελέχη και αξιωματικοί, τον παραμικρό εφησυχασμό απέναντι σε έναν εξαιρετικό απρόβλεπτο γείτονα. Ειδικά για τα πληρώματα των υποβρυχίων, των αόρατων κυνηγών του Αιγαίου, όπως ονομάζουν τα υποβρύχια Type 214  του Πολεμικού Ναυτικού.
Όλο αυτό το διάστημα της κρίσης του Oruc Reis τα πληρώματα των υποβρυχίων παρέμεναν στις θέσεις τους, χωρίς καμία επαφή με τον έξω το κόσμο και χωρίς κανείς να γνωρίζει εκτός των όσων προβλέπονται ποια η θέση του

Η Ελλάδα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αφαλοκόψει το Τούρκικο Ναυτικό χωρίς καν να βγάλει Πολεμικά Επιφανείας και αυτό οι Τούρκοι το γνωρίζει πολύ καλά …Εμείς  γιατί  δεν το εκμεταλλευόμαστε ;

Τα δικά μας τύπου 214 Υποβρύχια μπορούν  παραμείνουν εν πλω χωρίς ανεφοδιασμό σε νερό και τρόφιμα για 50 ημέρες ….ενώ δεν υφίσταται πρόβλημα ανεφοδιασμού με καύσιμα – λιπαντικά.

.


Διάφορα Άρθρα