Η «Ανατροπή με παρέμβαση» της …Παραίτησης του Στρατηγού της Α.Σ (vid)

Ο Διοικητής Αεροπορίας Στρατού, Στρατηγός Γιώργος Κουμεντάκος, υπέβαλε την παραίτησή του στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών και των ΣΙΝΟΥΚ , η οποία ωστόσο με παρέμβαση άνωθεν δεν έγινε δεκτή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΕΣ: «Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα».

Σύμφωνα  όμως με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι αναζήτησης και επίρριψης ευθυνών σχετικά με τα εναέρια μέσα που επιχειρούσαν και γίνεται προσπάθεια να πέσουν στα χαμηλότερα σκαλοπάτια της διοικητικής πυραμίδας.

Σημειώνεται πως ο Στρατηγός  Κουμεντάκος  που έχει  και την ευθύνη των Επιχειρήσεων  των ελικοπτέρων Σινούκ στις φωτιές , μετά την τοποθέτησή του  εκτός Α.Σ παραιτήθηκε  , ωστόσο  υπήρξε  παρέμβαση  άνωθεν και η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή.

Σχόλιο :Αν εν μέσω πυρκαγιάς χάνουμε τον έλεγχο  και τη μπάλα …Σε μια ενδεχόμενη Κρίση Πολέμου τι  έχει να συμβεί ; …Αληθεύει οτι κάποιοι της Κυβέρνησης χρησιμοποιούν Στρατιωτικά Ελικόπτερα και για τις μετακινήσεις τους ;;;