Αναβάλετε για τον …Ιούνιο η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ στις ΗΠΑ

Η Επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού  Φλώρου στο Πεντάγωνο , που προγραμματιζόταν για το διάστημα 5-8 Απριλίου στην Ουάσιγκτον δεν θα  πραγματοποιηθεί τελικά και πήρε αναβολή για τον Ιούνιο … με πρόσχημα την Πανδημία!!!!!

Ενώ o Αμερικανός Στρατηγός Mαρκ Μίλεϊ  έδωσε ειδική άδεια  για την μετάβαση του  Στρατηγού Φλώρου στην αμερικανική πρωτεύουσα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ  φαίνεται άναψε κόκκινο φως για το ραντεβού του με τον Έλληνα Αρχηγό …Λόγω πανδημίας !!!

Το  STOP ήρθε   απο τον   υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τα θέματα Ευρώπης, Φίλιπ Ρίκερ.

Ο Φίλιπ Ρίκερ ήταν πρέσβης στα Σκόπια από το 2008 έως το 2011, ο οποίος είχε διατελέσει ως βοηθός Γραμματέα υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις από το 2011 ως το 2013….Ηταν δε ο αρχιτέκτονας της Ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

 Ο ‘Έλληνας Στρατηγός Φλώρος  θα ήταν ο πρώτος Α/ΓΕΕΘΑ κ που θα επισκεπτόταν την αμερικανική πρωτεύουσα επί προεδρίας Μπάιντεν.

Ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ έχει προσκληθεί 4 φορές τον τελευταίο οκτάμηνο  να επισκεφθεί  το  Αμερικάνικο Πεντάγωνο,  αλλά η κρίση με την Τουρκία δεν επέτρεψε την απομάκρυνση του Στρατηγού απο το Ελληνικό Πεντάγωνο !!