Άνοιξε η όρεξη των Αλβανών …Καταργούν τον Εορτασμό του ΟΧΙ στη Β.Ηπειρο

Η Μη δυναμική αντίδραση της Ελλάδος άνοιξε την όρεξη των Αλβανών που πλέουν απο τις απειλές των Τσάμηδων περάσαμε και στις δηλώσεις των Πολιτικών και μάλιστα του Σαλί Μπερίσα

Ο εορτασμός του «ΟΧΙ» είναι μια σοβινιστική γιορτή με σαφή στόχο την Βόρειο Ήπειρο, δήλωσε ο Σαλί Μπερίσα, ενώ αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Κατσίφα τόνισε πως ήταν στρατιωτικός, μέρος των πιο ρατσιστικών εξτρεμιστικών κύκλων εναντίον των Αλβανών.

Μιλώντας σε εκπομπή του «REPORT TV» o πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δηλωσε ότι ο εορτασμός του «ΟΧΙ» είναι μια σοβινιστική γιορτή (festime shoviniste) με σαφή στόχο την Βόρειο Ήπειρο (Vorio Epirin), αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στους Βουλιαράτες με την εκτέλεση του 35χρονου ΒορειοΚωνσταντίνου Κατσίφα, από τους επίλεκτους της RENEA.

«Ο Κατσίφας χρησιμοποιήθηκε ως βορά των σφαιρών. Το περιστατικό στους Βουλιαράτες ήταν ένα οργανωμένο σενάριο από τον κάτω γείτονά μας» (σ.σ. Ελλάδα), επισήμανε ο Μπερίσα.

«Ήταν στρατιωτικός, μέρος των πιο ρατσιστικών εξτρεμιστικών κύκλων εναντίον των Αλβανών. Ήταν ένα σενάριο για να αναδειχθεί η Βόρειος Ήπειρος.

Αυτό συνέβη τώρα επειδή η χώρα δεν έχει κυβέρνηση», δήλωσε συγκεκριμένα, ο Μπερίσα – στρέφοντας τα πυρά του και κατά του Έντι Ράμα- επαναλαμβάνοντας τη θέση του για κατάργηση του εορτασμού της Εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» στις μειονοτικές περιοχές.

«Ο εορτασμός του ΟΧΙ δεν πρέπει να γιορτάζεται, είναι πια γνωστό το τι έγινε», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Με πληροφορίες από himara.gr

Σχόλιο: Αυτά παθαίνουμε όταν δίνουμε την αίσθηση οτι δεν πρόκειται να αντιδράσουμε ποτέ  ότι και να γίνει …

Τολμά και Μιλάει ο εγκληματίας  πολιτικός που έφαγε τα λεφτά των Αλβανών με τις Πυραμίδες και που έπρεπε να ήταν φυλακή …Αλλά εμείς έχουμε και  τους πολιτικούς μας για τα Μπάζα!