Αντί να φυλάμε τους «Οκτώ» …Μήπως να ενισχύσουμε τις Φρουρές στα νησάκια και στις Βραχονησίδες;

Πολύ λόγος και κουβέντα γίνεται τελευταία για τους Οκτώ Τούρκους  λιποτάκτες που εγκατέλειψαν τις Οικογένειες τους ,στα χέρια των Αρχών της Τουρκίας για να γλυτώσουν το Τομάρι τους !

Τους προσέχουμε και τους φυλάμε λες και είναι αυτοί που πρέπει να φυλάξουμε μην  τυχόν και τους εκτελέσουν Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ ή και Τούρκοι ποινικοί που θα επιστρατεύσει ο Ερντογάν για να σώσει το γόητρο της Τουρκίας !

Αλήθεια αυτοί οι λιποτάκτες Τούρκοι αξιωματικοί από που αντλούν χρήματα και ζούνε αξιοπρεπώς , αλλά και πληρώνουν τα δικαστικά  τους έξοδα και δικηγόρους ; Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που θα δούμε αργότερα!

Όμως πιστεύει κάποιος σοβαρά  ότι θα διακινδυνεύσει μια Ομάδα Τούρκων πρακτόρων ή ποινικών εκτελεστών  να εκτελέσει μια Αποστολή αυτοκτονίας στο εσωτερικό της Ελλάδος ;

Καλά κανείς δεν ξέρει πως σκέφτονται και πως Ενεργούν οι Τούρκοι Αξιωματικοί ; Καιρός δεν είναι εκεί στο Πεντάγωνο κ.κ του ΥΠΕΘΑ και των Επιτελείων να «επιστρατεύσετε ανθρώπους» που ξέρουν πως σκέφτονται και κυρίως πως ενεργούν οι Τούρκοι Στρατηγοί ;

Πρέπει να τρέξουμε πίσω απο τα γεγονότα μια ακόμη φορά ; …

Αν ο Ερντογάν καταλάβει ότι πρόκειται να παλέψει στα ίσα για κερδίσει τις εκλογές θα πάει  100% σε Στρατιωτική ενέργεια εναντίον  της Ελλάδος και ίσως για αυτό προετοιμάζει μέσω δηλώσεων τους Τούρκους Πολίτες !

Ο Τούρκος απλός Πολίτης είναι Πατριώτης όπως ήταν οι απλοί πολίτες της Ελλάδος πριν μερικές δεκαετίες ,πριν η φυγοστρατία και η ανυποταξία γίνει Εθνικό σπορ μαζί με την κατάχρηση και την διαφθορά  στη Χώρα μας !

Ο Ερντογάν θα χτυπήσει εκεί που τον παίρνει και αν σκεφτούμε Στρατιωτικά ,τα αδύνατα σημεία μας είναι κάποιες  Φρουρές σε κάποια Μικρονήσια και Φυλάκια !

Το ότι έθεσε σε επιφυλακή Φρεγάτα ,Τορπιλάκατο και Κομάντος με ταχύπλοα  να περιπολούν στο Αιγαίο δεν πρέπει να μας πει κάτι ;…

Μάλιστα τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης σχολιάζουν ότι η παραπάνω κίνηση γίνεται υπό τον φόβο προβοκάτσιας από την ελληνική πλευρά

Ούτε βέβαια ότι θα επιχειρήσει κατάληψη νήσου με αυτές τις δυνάμεις !

Εκεί θα μπορούσε να ήταν ο Στόχος του και ο Επικεφαλής των ΤΕΔ Στρατηγός Ακάρ που είναι ένας  Νατοϊκός καθαρά Αξιωματικός ,αυτές τις απλές Στρατιωτικές  τακτικές  τις παίζει στα δάκτυλα του !

Ο τ.Α/ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος σαν Καταδρομέας το είχε προβλέψει και είχε ενισχύσει τις Φρουρές  αλλά και είχε κάνει τα κουμάντα του,για  να προλάβει να αντιδράσει σε μια τέτοια επιχείρηση των Τούρκων !

Ο Τούρκος θα χτυπήσει σε μια δήθεν αμφισβητούμε περιοχή για βουλώσει και τα στόματα των Τούρκων Εθνικιστών μέσα στη Συμμαχία του ,αλλά και της Αντιπολίτευσης !

ο Σουλτάνος άσχετα τι λέει για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ θα προσέξει μια  τυχόν επιχείρηση που θα εκτελεστεί θα πρέπει να μην είναι «καταδικαστέα  από το σύνολο των Ευρωπαίων» ,αλλά και να μπορεί να σταθεί και κάποιο Νομικό πλαίσιο !

Έχει το πρόσφατο παράδειγμα του Αφρίν και την επιχείρηση εναντίον Πλωτών Γεωτρύπανων στα νερά  της Κύπρου ..Γιατί να κωλώσει στην Ελλάδα ;

Οι Συνεχιζόμενες δηλώσεις των Τούρκων Επισήμων ,Πρωθυπουργού ,Υπουργού Εξωτερικών και Εσωτερικών μόνο τυχαίες δεν είναι …Προετοιμάζουν τον Λαό τους ,κάτι που εμείς ούτε να το διανοηθούμε δεν επιτρέπεται !

Ο Επικίνδυνος  καιρός είναι μέχρι αλλά και αμέσως μετά τις εκλογές …Γιατί και οι Κρίσεις στις 30 Αυγούστου της Τουρκικής Ηγεσίας δεν είναι καθόλου μακριά !

Και μια επισήμανση με το χέρι στη καρδιά …Θα πρόκειται για Καθαρά Καταδρομή Επιχείρηση και όπως είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός μόλις χθες ,δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα με το θέμα των Οκτώ  έτσι !!!

Προσοχή γιατί αντί να έχουμε καμιά απαγωγή των Οκτώ Τούρκων λιποτακτών Αξιωματικών …Μην έχουμε κάτι πολύ χειρότερα σε Απαγωγή !!!!

Βετεράνος