Απίστευτο Χάος : Ακόμη 1200 οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Παγετό…Μοιράζει νερό , τροφή & Κουβέρτες ο Στρατός (video)

Την εικόνα της ολονύκτιας μάχης από αστυνομικούς, πυροσβέστες  και στρατιώτες στην  για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων στην Αττική οδό Αττική μετέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΧΙΟΝΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 (EUROKINISSI)

Πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτή τη μάχη και οι άνθρωποι να πάνε στα σπίτια τους είπε ο υπουργός. Απεγκλωβίστηκαν 1800 οχήματα ενώ παραμένουν εγκλωβισμένα ακόμη περίπου 1.200.

Με την συνδρομή του στρατού, μοιράστηκαν στους εγκλωβισμένους 1.040 μάλλινες κουβέρτες. Ο κόσμος που εγκλωβίστηκε είπε ο υπουργός έχει καταταλαιπωρηθεί. (Άφαντος ο Κύπριος που κατηγορεί τους πάντες)

Μερικοί εγκλωβίστηκαν για σχεδόν 20 ώρες.   Στο αεροδρόμιο  μεταφέρθηκαν περίπου 400 άνθρωποι ώστε να έχουν θέρμανση και στοιχειώδη φιλοξενία καθώς  άνοιξε και ένα ξενοδοχείο πάνω στην Αττική Οδό.

Η απόδοση ευθυνών είναι μια άλλη συζήτηση είπε ο υπουργός. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Υπάρχουν πολύ βαριές ευθύνες για την τρομακτική ταλαιπωρία και τους μεγάλους κινδύνους στους οποίους μπήκαν οι οδηγοί – μπήκαν μέσα πληρώνοντας και έμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες – θα αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα της Αττικής Οδού στην Αττική Οδό.