Απίστευτο: Κοντά στις 50χιλ οι επισκέψεις του κοινού στο Θ/Κ «»ΑΒΕΡΩΦ»‘…Παράταση της Παραμονής του ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ! (ivdeo)

Όταν ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε από τον Α/ΓΕΝ ότι οι επισκέψεις του κοινού στο Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ πλησιάζουν τις 50χιλ…Ανακοίνωσε την Παράταση της Παραμονής του Θ/Κ στη Θεσσαλονίκη!

Η δήλωση του ΥΕΘΑ

Η σημερινή παρουσία των πολιτών στην παρέλαση, η επισκεψιμότητα και η αγάπη που έδειξαν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας στην παρουσία του Θωρηκτού «Αβέρωφ» στο λιμάνι της πόλης ήταν μεγάλη.

Με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, το Θωρηκτό «Αβέρωφ» θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, Ημέρα της Παναγίας που γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των σχολείων και των πολιτών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πολίτες για την πραγματικά αμέριστη αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξαν για το πλοίο της απελευθέρωσης, τη ναυαρχίδα του ελληνικού Στόλου, που δεν υπέστειλε ποτέ την ελληνική σημαία».