Απίστευτο : «Μόκο του Μητσοτάκη» για τις Υπερπτήσεις των Τούρκικών Μαχητικών στο Αιγαίο

Εκτός «ατζέντας» ήταν οι συνεχείς παραβιάσεις  και οι Υπερπτήσεις Μαχητικών της Τουρκίας στο Αιγαίο κατά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Νέα Υόρκη όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην ΕΡΤ.

Θεωρώντας δεδομένο ότι η ελληνική πλευρά θέτει το μείζον αυτό ζήτημα αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας σε κάθε συνάντηση, κάθε επιπέδου, με την τουρκική πλευρά, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ρώτησε εύλογα τον Στ. Πέτσα αν υπήρχε κάποια αντίδραση από τον Ταγίπ Ερντογάν όταν του έθεσε ο κ. Μητσοτάκης το ζήτημα των συνεχών παραβιάσεων στο Αιγαίο.

Η απάντηση, όμως, εξέπληξε: «Η σημερινή συνάντηση έμεινε στα θέματα που είπαμε και πριν δηλαδή προσφυγικό, Κυπριακό, οικονομικής συνεργασίας, αντιμετώπισης θρησκευτικών συμβόλων.

Δεν πήγαμε σε θέματα όπως αυτά που αφορούν το Αιγαίο. Δεν συζητήθηκαν ζητήματα του Αιγαίου. Κοιτάζουμε να χτίσουμε σε μια θετική και ειλικρινή πρώτη συνάντηση μια θετική ατζέντα και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα» είπε χαρακτηριστικά ο  Πέτσας.

Σχόλιο: Δηλαδή δεν είναι μείζον θέμα για την Ελληνική κυβέρνηση οι  Παραβιάσεις & οι Υπερπτήσεις  Τουρκικών Οπλισμένων Μαχητικών πάνω απο τα νησιά μας ;

Έχουμε συμφωνήσει σε κάτι στο Αιγαίο και δεν το ξέρουμε ;