Απίστευτο :Σε δυο απλούς Τούρκους Στρατιώτες παραδόθηκαν οι Έλληνες Στρατιωτικοί

Αν και οι πληροφορίες το επιβεβαίωναν κανείς μας  δεν το πίστευε ,ότι μπορεί δύο Στελέχη του Ελληνικού Στρατού να παραδοθούν σε δυο απλούς Τούρκους Στρατιώτες ,φρουρούς των Συνόρων …Αλλά τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν

Το χρονικό της σύλληψής τους και τα λάθη που έκαναν περιγράφουν στις καταθέσεις τους στο ΓΕΣ οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Σύμφωνα με την Real News, ο Άγγελος Μητρετώδης υποστηρίζει ότι μαζί με τον λοχία Κούκλατζη εντόπισαν ίχνη στο χιόνι.

Αποφάσισε να τα ακολουθήσουν, πιστεύοντας ότι πρόκειται για ίχνη μεταναστών. Απορροφημένος, όπως ήταν, άκουσε ξαφνικά «ΑΛΤ»! Είδε δύο Τούρκους στρατιώτες να τον σημαδεύουν και εξηγεί γιατί μετά από αυτό δεν οπισθοχώρησαν:

«Αποφάσισα να μην οπισθοχωρήσω άμεσα, γιατί δεν γνώριζα αν ο λοχίας Κούκλατζης μπορούσε να με ακολουθήσει». Ο ανθυπολοχαγός φέρεται να έχει παραδεχθεί στην κατάθεσή του ότι ίσως ήταν λάθος ο τρόπος που αντέδρασε.

Στην ίδια περίπου γραμμή κινήθηκε ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης στην κατάθεσή του, επιβεβαιώνοντας όσα είπε ο ανθυπολοχαγός Μητρετώδης.

Η Κατάθεση των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών αποδεικνύει οτι δυστυχώς έχουμε χάσει την ικανότητα του Μαχητή στο Στράτευμα και αυτό είναι πολύ σοβαρό !

Να θυμίσουμε οτι σε αντίστοιχες περιπτώσεις  Οπλίτες Θητείας  άνοιξαν πυρ κατά των Τούρκων Στρατιωτών για να μην πάρουν οι Τούρκοι τη σορό συναδέλφου  τους !

Επίσης Έφεδρος Αξιωματικός  άνοιξε κανονική Μάχη μέχρι το απόγευμα με Τούρκικη Μονάδα στον Έβρο …Άλλα χρόνια ,Άλλος Στρατός ; Ιδού η απορία