Απίστευτο το ξέσπασμα -Καταγγελία του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε …Με αφήνουν χωρίς Ασφάλεια

Μάλλον θα είμαστε (Έθνος Ανάδελφων) όπως είχε πει κάποτε ένας πολιτικός …Απίστευτες οι καταγγελίες του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε που τον αφήνουν χωρίς Ασφάλεια ,μήνες πριν λήξει η Θητεία του στις Βρυξέλλες !

Ο Έλληνας Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απασφάλισε και έριξε τις Βόμβες Αμύνης που φαίνεται οτι  τις κρατούσε ,αφού επέλεξε να καταγγείλει τα Ελληνικά Επιτελεία για την απαξίωση των Ανδρών της Ασφάλειας του με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα

Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι οτι μετά από την άκρως επιτυχημένη  3ετή θητεία του Έλληνα Στρατηγού που εκλέχθηκε Ομόφωνα από Κράτη Μέλη της Ε.Ε ,ο Στρατηγός θα στραφεί στην Ε.Ε για του  παράσχουν την προβλεπόμενη Ασφάλεια !

                            Η Ανάρτηση του Στρατηγού στο  F/B που είναι καταπέλτης για το ΥΠΕΘΑ και τα Επιτελεία

Χτες, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού απέσυρε μια διμελή Ομάδα Προστασίας μου, αποφασίζοντας έτσι να στερήσει από εμένα και την οικογένειά μου το ένα τέταρτο της –ήδη απομειωμένης- προστασίας που είχε επίσημα αποφασισθεί να έχω μέχρι το τέλος της θητείας μου τον Νοέμβριο του 2018 στο Βέλγιο, σύμφωνα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Το Βέλγιο θεωρείται ως το μεγαλύτερο εν δυνάμει κέντρο πιθανής ισλαμικής τρομοκρατίας με καταγεγραμμένες δεκάδες επιθέσεις σε ένστολους. Ίσως προσωπικά εγώ να μην αποτελώ στόχο, αποτελεί όμως στόχο η στολή του Έλληνα Αξκού που φέρω με τιμή στις Βρυξέλλες καθημερινά.

Προσπαθώ να μην πιστέψω ότι το ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ με εκδικούνται για τις δύσκολες στιγμές που το τελευταίο πέρασε κατά την αρχηγία μου. Είχα πολλές απαιτήσεις και ιδιαίτερα υψηλούς στόχους που τους δυσκόλεψαν.

Προφανώς δεν αναφέρομαι στα πληρώματα του Ελληνικού Στόλου, γιατί αυτά αποδεδειγμένα είναι τα καλύτερα παγκοσμίως εδώ και 3.000 χρόνια.

Κάποιοι όμως από την ηγεσία, δεν μπόρεσαν να πιάσουν ποτέ αυτούς τους στόχους και αυτό συνεχίζει να τους ενοχλεί.

Το γεγονός παραμένει ότι οι Ηγεσίες του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ αποφάσισαν χωρίς καμία γνώση των συνθηκών και καμία τεκμηρίωση, ότι πρέπει να μειωθεί η προστασία η δικιά μου και της οικογένειάς μου στο Βέλγιο, για να μου “δείξουν εμένα” και να με “ενοχλήσουν» ή να με «τιμωρήσουν” που τους θυμίζω απλά με την ύπαρξή μου ότι πρέπει να εκτελούν τα καθήκοντά τους, ενδεχομένως καλύτερα από ότι το κάνουν.

Την αντιπαλότητα του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ προς εμένα την πληρώνουν πρώτα-πρώτα οι υπαξιωματικοί – φρουροί μου που επαναπατρίζονται πρόωρα, υποβαλλόμενοι σε απρόβλεπτες οικονομικές κυρώσεις πολλών χιλιάδων ευρώ στο Βέλγιο, λόγω αυτής της πρόωρης αναχώρησης, χωρίς οι ίδιοι να φταίνε σε τίποτα. Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι αδιαφορούν.

Δυστυχώς, αντιμετωπίζουν εξ αρχής έναν επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό του Ελληνικού Στρατού και Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως “ξένο” και ως “εχθρό”, καταφεύγοντας διαρκώς σε απαξιωτικές συμπεριφορές και πολιτικές.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, με αυτή και με άλλες προηγούμενες πρωτοβουλίες, κάνουν ότι μπορούν για να παρακωλύσουν την εκτέλεση των καθηκόντων μου, βλάπτοντας όμως στην πραγματικότητα όχι την Ευρωπαϊκή Ένωση ή εμένα όπως νομίζουν, αλλά την ίδια την χώρα. Τώρα αποφάσισαν να βλάψουν επιπλέον και τους υπαξιωματικούς του Κλάδου τους επειδή υπηρετούσαν μαζί μου.

Τελικά, εγώ θα προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορώ τον εαυτό μου και την οικογένειά μου σε περίπτωση κινδύνου, όπως θα έκανε ο καθένας μας, για τον ελάχιστο χρόνο που απομένει έως τη λήξη της θητείας μου, ενώ αυτοί θα συνεχίσουν να προσπαθούν μάταια να ανταποκριθούν στις ηγετικές και διοικητικές απαιτήσεις του έργου που τους ανατέθηκε….

 Σχόλιο  :Δηλαδή το Στράτευμα χρειάζεται επειγόντως τους δύο Υπαξιωματικούς του Ναυτικού και τους αφαίρεσε απο την Ασφάλεια του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε;

«Αχ ρε Πουτά@α Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ …Είπε την ώρα που τον πήγαιναν φυλακή ο Γέρος του Μοριά»