Από Αύγουστο -Οκτώβρη για τα Γερμανικά Άρματα Marder…

Θέμα χρόνου είναι πλέον η συμφωνία Γερμανίας και Ελλάδας για την αντικατάσταση των σοβιετικής κατασκευής τεθωρακισμένων BMP-1, τα οποία θα καταλήξουν στην Ουκρανία, με τα γερμανικής κατασκευής Marder λένε οι Γερμανοί

Όπως δήλωσε σήμερα η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η συμφωνία για μια κυκλική ανταλλαγή οχημάτων μάχης πεζικού με την Ελλάδα και την Ουκρανία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.!!

Πέντε μήνες αργότερα, ωστόσο, το Βερολίνο αγωνίζεται να εφαρμόσει πολλές από αυτές τις συμφωνίες, οδηγώντας σε καθυστέρηση στις παραδόσεις αρμάτων στην Ουκρανία.

Και, επειδή το ένα πρόβλημα φέρνει το άλλο, η Πολωνία, σύμμαχος στο ΝΑΤΟ, κατηγόρησε ανοιχτά τη Γερμανία ότι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της, με τον υπουργό Άμυνας της Βαρσοβίας, Μάριους Μπλάστσακ, να λέει ότι η προσφορά ήταν «απλώς μια προσπάθεια προπαγάνδας».

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι Παραδόσεις των 40 Γερμανικών Marder πάνε για παράδοση τον Ερχόμενο Οκτώβριο και βλέπουμε …Αν και η αρχική συμφωνία προέβλεπε παράδοση τον Ιούλιο και το αργότερο τον Αύγουστο..Σύμφωνα με τον Έλληνα ΥΕΘΑ