Από εδώ πέρασαν οι Τούρκοι…Πλιάτσικο & Μέρες 74 θυμίζει η περιοδεία του Ακάρ στα Κατεχόμενα

Πλιάτσικο & Μέρες 74 ενδιάμεσα των Αττίλα 1 & 2 θυμίζει η επίσκεψη -επιθεώρηση των Τούρκικων Μονάδων στα Κατεχόμενα από τον Τούρκο ΥΠΑΜ Στρατηγό ε.α Χουλουσί Ακάρ!

Ο Τούρκος έχει διαβάσει Ρωμιούς ο και έχει σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας ,επενδύοντας στο φόβο και όχι στις δυνατότητες του Τούρκικου Στρατού στα Κατεχόμενα και στο Αιγαίο …Όπου δεν έχει καμιά απολύτως πιθανότητα να κάνει κάτι

Ο Στρατηγός Ακάρ παίζει το παιχνίδι των ΜΜΕ αυτή τη φορά όχι για το εσωτερικό της Τουρκίας ,αλλά να εκφοβίσει και να τρομάξουν οι Ρωμιοί πολιτικοί σε Ελλάδα και Κύπρο .

Μόνο τυχαίες δεν είναι διαρροές μέσω φιλικού τύπου για την προβολή των Τούρκων Κομάντος στα κατεχόμενα …

Σκέψη για να πάει σε πόλεμο ο Τούρκος δεν έχει …Αλλά θα προσπαθήσει με τη συνδρομή του Τούρκικου ΥΠΕΞ και τη συνετή φωνή των Ευρωπαίων ,να σύρουν πρώτα την Κύπρο και αμέσως μετά την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων !!!

İleri Dağcılık Eğitimi

Αν δεν αποφασίσουμε να πείσουμε τους δικού μας ότι πρέπει να ματώσουμε για να κρατήσουμε αυτά που μας ανήκουν και τότε ίσως να μας βοηθήσουν κάποιοι από τους Συμμάχους μας !

Δυστυχών για εμάς οι «Επιλογές των Συνετών φωνών της Κυβέρνησης του Μητσοτάκη στην Άμυνα « είναι προς την κατεύθυνση του Κατευνασμού και όχι της δυναμικής αντίδρασης …

Να θυμίσουμε οτι στην πρόσφατη Ιστορία μας οι Τούρκοι έκανα πίσω μόνο όταν κατάλαβαν οτι θα πάμε σε σύγκρουση