Απο τα Στούντιο της ΕΡΤ στη Βουλή μέσω …Σύριζα

Το  «Άκρως» πετυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο της Κρατικής Τηλεόραση της ΕΡΤ  που ποιος δεν θυμάται τα απίστευτα περιστατικά , ξαναχτυπά. Αυτήν την φορά και επίσημα στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ…

Καθώς τα έχουν βρει μπαστούνια στην Κουμουνδούρου και  από κοινού ετοιμάζουν να  χαράξουν την νέα επικοινωνιακή στρατηγική για λογαριασμού του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή….με διορισμό εννοείται

Ο λόγος για την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σωτήρη Καψώχα, με κοινή πορεία στην κρατική τηλεόραση επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι δύο τους είχαν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στα «μαχαίρια» με τη ΝΔ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λόγω των ειρωνικών και των προσβλητικών αναφορών στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Οι δύο δημοσιογράφοι, μάλιστα, επισκέφθηκαν χθες (31/3) τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους ενημέρωσαν για τα νέα τους καθήκοντα. Επομένως δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Ο Σ. Καψώχας εδώ και καιρό έχει επιστρατευτεί στο γραφείο Τύπου του ΣΎΡΙΖΑ, όμως σε μια περίοδο απαιτητική όπου θα πρέπει να προετοιμάσουν την γραμμή αντιμετώπισης για την προκαταρκτική επιτροπή που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά, κομβικό ρόλο έρχεται να παίξει η Κατερίνα Ακριβοπούλου, στο πεδίο της… ενημέρωσης των δημοσιογράφων για την αξιωματική αντιπολίτευση.