Από την Βουλή των Σκοπίων …Ελπίζει να «σωθεί» ο Καμμένος

Δεν περνάει αυτή η συμφωνία απο την Βουλή των Σκοπιανών ελπίζει ο Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη του που θα αφορούσε τα Κομματικά του όργανα …Αλλά αυτά σε κάποιους άλλους Παναή!

Ο Καμμένος ενημερώθηκε απο τον Τσίπρα για την Συμφωνία  και έτρεξε να προλάβει τα γεγονότα .’όμως όλα τώρα είναι στον αέρα και αν ελπίζει οτι κάποιοι ακόμη θα τον στηρίξουν μετά και στην στήριξη που έδωσε και δίνει για το Σκοπιανό στον Τσίπρα ,που έκανε τα πάντα για παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας μας …Μάλλον πλανάται πλάνην οικτρά !

Στο Στράτευμα είναι τελειωμένος παρά τα  Ρουσφέτια που έκανε αυτός και οι παρατρεχάμενοι του …Όποιος πιστεύει οτι θα τον ακολουθήσουν ακόμη και μετά την Παραχώρηση του Ονόματος από την Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Ελπίζει να σωθεί  με την κομματική πειθαρχία που έχει επιβάλει στο κόμματου και ελπίζει να το περάσει ανώδυνα ο Πάνος; …Αλλά πέρασαν πια ,εδώ μιλάμε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και αυτό οι Αξιωματικοί και τα Στελέχη όπου ο Πάνος είχε την δύναμη ,αυτά δεν περνάνε ,ούτε το καταπίνουν !