Αποτυχών Πολιτευτής και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακό Γ.Ν Λάρισας …Τον «άρπαξε ο Γκλέτσος» vid

Τι προτιμά ο κόσμος, να διορίζουμε αποτυχημένους βουλευτές στα νοσοκομεία μας ή τεχνοκράτες που θα λογοδοτούν και θα αξιολογούνται με βάση το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;».

Aυτό ήταν το ρητορικό ερώτημα που είχε θέσει προεκλογικά ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πέρα από την χαρακτηριστική περίπτωση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας συμπεριλαμβάνονται πολιτευτές της ΝΔ, κουμπάροι, Απόστρατοι  και άλλοι άσχετοι με το χώρο της Υγείας.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ορίστηκε νέος διοικητής ο πολιτευτής της ΝΔ, δάσκαλος Δημήτρης Κατσικονούρης.
Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και δεν εκλέχθηκε, ενώ παλιότερα ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας και ο συνδυασμός του ήρθε τρίτος.

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης γεννήθηκε το 1959 στη Νεράιδα Στυλίδας και είμαι μόνιμος κάτοικος Στυλίδας.
Στο χωριό του διατηρεί και οικογενειακή ταβέρνα. Ενώ Εργάστηκε ως δάσκαλος επί τρεις δεκαετίες

Την τριετία 2007 – 2010 διετέλεσε Υποδιοικητής της 5ης Υ.Πε Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, επίσης αντιπρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρίας Δ.Υ.Πε Στερεάς Ελλάδας, και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Στυλίδας.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του 2015. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στο εορτασμό των Θεοφανίων, τον Ιανουάριο του 2019, στη Στυλίδα συμμετείχε σε έντονο φραστικό Με τον τότε Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο

Πηγή: https://www.larissanet.gr/2019/11/28/politeftis-kai-daskalos-o-neos-dioikitis-tou-panepistimiakou-nosokomeiou-larisas/


Διάφορα Άρθρα