«Απόβαση» Κυβερνητικών του Άμυνας στο (Γ’ ΣΣ/ NRDC-GR)!

Απόβαση Κυβερνητικών του Άμυνας είχαμε στο (Γ’ ΣΣ/ NRDC-GR) …Που δέσμευσε  το Σύνολο των Ξενώνων του Γ’ Σώματος Στρατού  για τους Κυβερνητικούς που ανέβηκαν στη ΔΕΘ για τα εγκαίνια και όχι μόνο!

Ερώτηση οδοιπορικά και έξοδα διαμονής δεν παίρνουν οι Αξιωματούχοι και οι Συνοδοί και έπρεπε να παραμείνουν στου Ξενώνες , που είναι για συγκεκριμένο σκοπό;

Ο ΥΕΘΑ  Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, επισκέφθηκε το Αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ ΣΣ/ NRDC-GR)

Όπου και τους υποδέχθηκε ο Διοικητής  του Γ’ΣΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δυνατότητες, τις εξελίξεις και την αποστολή του Γ’ Σώματος Στρατού.

Στην επίσκεψη παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου….Ως τι Παρέστη  άραγε  ο Γ.Γ στην Επιχειρησιακή Ενημέρωση του ΥΕΘΑ και των Αρχηγών;   …Ως «Συντονιστής των Αρχηγών των ΓΕ ;»