Άστραψε και Βρόντηξε ο Τέρενς Κουίκ: Μαζί μου δεν θα παίξει κανένας, εγώ δεν προσκυνώ το Προξενείο».

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ.TERENS
 ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.
Συνέβη και αυτό, για πρώτη φορά σε εκλογές στην Ελλάδα, όπως καταγγέλλει με στοιχεία και με δημόσιες ομολογίες, παρουσία μαρτύρων, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
Στο 132ο Εκλογικό Τμήμα του Μεσοχωρίου Κομοτηνής Ροδόπης, ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος αποδέχτηκε να ανοίξει την εκλογική διαδικασία με εμφανή έλλειψη του προβλεπόμενου αριθμού ψηφοδελτίων του Συνδυασμού του οποίου ηγείται ο Τέρενς Κουίκ, με αποτέλεσμα – όπως ομολόγησε ο ίδιος – όταν τελείωσαν τα ψηφοδέλτια,  να μπει στο παραβάν και να ψάξει στη σακούλα των σκουπιδιών και να επαναχρησιμοποιήσει ψηφοδέλτια του Συνδυασμού που δεν είχαν προτιμηθεί από τους πολίτες και είχαν πεταχτεί εκεί!
Όπως δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ:  «Αυτά δεν πρέπει να έχουν ξαναγίνει στη χώρα μας.
 
Καταρχήν, ο συγκεκριμένος Δικαστικός Αντιπρόσωπος παραβίασε μέρα μεσημέρι την μυστικότητα της ψηφοφορίας, διότι είχε την δυνατότητα, με αυτή την πρωτοφανή του ενέργεια, να ελέγξει πόσα ψηφοδέλτια του Συνδυασμού μας  πετάχτηκαν, άρα με βάση τον, μέχρι την ώρα εκείνη, αριθμό των ψηφισάντων, να γνωρίζει πόσοι μας ψήφισαν.
Σημειώνω ότι ο συγκεκριμένος Δικαστικός Αντιπρόσωπος, ο οποίος συμβαίνει να είναι και νομικός σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής, ισχυρίστηκε, παρουσία μαρτύρων, ότι αυτήν την οδηγία έλαβε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την Έφορο, που είναι και Δικαστικός.
Επίσης, μας ανέφερε ότι μέχρι να αποσταλούν καθαρά ψηφοδέλτια από τον Δήμο, πήρε και δεύτερη εντολή να μπορούν οι ψηφοφόροι του Συνδυασμού μας να χρησιμοποιούν λευκά ψηφοδέλτια, αναγράφοντας οι ίδιοι με το χέρι τους το όνομα του Συνδυασμού μας (!)
Παραβλέπω, ακόμα και τον κίνδυνο ακυρότητας των επαναχρησιμοποιημένων ψηφοδελτίων, καθώς ορισμένα από αυτά που πετάχτηκαν θα μπορούσαν να θεωρηθούν «σημαδεμένα» είτε τσαλακωμένα είτε ελαφρώς σκισμένα κλπ.
Είναι αυτονόητο ότι καταθέσαμε αμέσως την προβλεπόμενη ένσταση με τη υπογραφή του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Κώστα Βουζουκίδη και εγώ προσωπικά επικοινώνησα, καταγγέλλοντας το γεγονός, με το Γραφείο της Εφόρου – Δικαστού.
Είχα προειδοποιήσει, με προηγούμενη ανακοίνωση μου μέσα στην ημέρα, ότι δεν θα δεχθώ εκλογικές αλχημείες, που θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως εκλογικές αλητείες.
Είμαι, εκ των πραγμάτων, υποχρεωμένος να καταγγείλω τον Δήμο Κομοτηνής για παραλείψεις στην παράδοση των ψηφοδελτίων, όπως και στην ταξινόμηση τους, γεγονός που επιβαρύνει και τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο του 132ου εκλογικού τμήματος.
Είμαι επίσης υποχρεωμένος να οδηγήσω στη Δικαιοσύνη όλους τους εμπλεκομένους σε αυτήν την πρωτοφανή εκλογική αλχημεία και επομένως σε προσφυγή στο Εκλογοδικείο για ακυρότητα του εκλογικού αποτελέσματος στο συγκεκριμένο 132ο  Εκλογικό Τμήμα Μεσοχωρίου Ροδόπης.
 TERENS
Το θέμα θα το φέρω και με Ερώτηση και στη Βουλή, προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης.
 
Μαζί μου δεν θα παίξει κανένας, την ώρα που δίνω αγώνα, χωρίς εγώ να προσκυνώ το Προξενείο».
http://www.gatzoli.gr/2014/05/blog-post_8421.html