Ασυγκράτητος ο Κοτζιάς μετά το «Β.Μακεδονία» …Πάει και για την Βόρεια Ήπειρο και έρχονται Μαύρα τα Μαντάτα για τον Ελληνισμό!

Τα χαμπέρια ήρθαν απο την Μόσχα ,αλλά όσοι έχουν πληροφόρηση  απο τα μέσα .ήδη μιλούν για εξάλειψη της Βορείου Ηπείρου και αφήνοντας  στην τύχη τους τους Ομογενείς ,θα τελειώσουν και με αυτό το Εθνικό Θέμα με την Αλβανία !

Ο Χαιρετισμός του Έντι Ράμα για την Συμφωνία  στο Σκοπιανό ,οι δηλώσεις του Κοτζιά για τακτοποίηση των Συνόρων με την Αλβανία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες !

Το κακό με αυτούς εδώ τους πολιτικούς δεν είναι οτι  το κάνουν κατά λάθος τα πιστεύουν κιόλας και τα ψέματα πάνε σωρηδόν ,αποκαλύφθηκαν πλήρως αφού που πουθενά σε αναφέρεται στη συμφωνία που διέρρευσε για αμετάφραστο όνομα ,παρά μόνο το Βόρεια Μακεδονία ,όπως τους αποκάλεσε και ο  Κοτζιάς !

Ελπίζει η Κυβέρνηση να τηρήσουν τις υποσημειώσεις οι Σκοπιανοί …Μα αυτοί δεν τήρησαν την ενδιάμεση συμφωνία το ξέχνάτε ;

Αν ο Κοτζιάς καταφέρει και προσπεράσει το «Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας » ,»Η Βόρεια Ήπειρος και η Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας»που έχουν αναγνωρίσει και οι ίδιοι οι Αλβανοί πάει περίπατο !

Στο τραπέζι θα μπουν το ζήτημα της Τσαμουριάς με μαθηματική ακρίβεια …Αν δε αυτή η Κυβέρνηση μακροημερεύσει το Αιγαίο και Θράκη έπονται …Με το Κυπριακό να έχει ήδη πάρει το δρόμο του!!

Ποιος θα τους εμποδίσει ο Αναστασιάδης; …

Αν όχι τώρα πότε θα ξεσηκωθούμε ; Αν όχι τώρα πότε θα πρέπει να πούμε το Μεγάλο Όχι ; Δεν μας έμεινε καθόλου μα καθόλου τσίπα ;