Ατενίζοντας την Έλευση των RAFALE (12:12)…To «Παίγνιο του Πολέμου» Αλλάζει !!!

 Σήμερα  Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και μεταξύ 12:00 – 12:30, θα πραγματοποιηθεί διέλευση των 6 αεροσκαφών RAFALE της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αττική (άνωθεν Ακρόπολης), στο πλαίσιο της άφιξής τους στην 114ΠΜ.

Τα Ελληνικά Rafale  με την είσοδό τους στο FIR Αθηνών θα τα υποδεχθούν και θα τα συνοδεύσουν μέχρι την προσγείωσή τους στην 332 Μοίρα της  114 ΠΜ ,όπου και θα τα υποδεχθούν η Πολιτική και η Στρατιωτική Ηγεσία !

Όμως από τον Ουρανό εκτός του Ζεύγους των Ελληνικών Μιράζ …Θα τα ατενίζουν και οι Κουρσάροι των Α7  που Κυριάρχησαν  επί χρόνια στο Αιγαίο  και δυστυχώς για ένα συρματόσχοινο αποσύρθηκαν !!

Είναι επίσης γνωστό οτι τα νέα Υπερόπλα της Ελλάδος αλλάζουν το παιχνίδι  της Αεροπορικής Κυριαρχίας στο Αιγαίο και το Παίγνιο του Πολέμου  αλλάζει επίπεδο, με την Πολεμική Αεροπορία να μπαίνει μπροστά ίσως για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες !

Τα 6 πρώτα  Ελληνικά Rafale με τους 16 Χειριστές και τους 50 Τεχνικούς είναι ετοιμοπόλεμα και θα μπορούν να επιχειρήσουν ακόμη και σήμερα σε ενδεχόμενη Ελληνοτουρκική Σύραξη…Όπως έχουμε ξαναπεί τα Rafale δεν θα πάρουν μέρος σε αναχαιτίσεις ούτε σε συνοδεία Πολεμικών Σκαφών !

Ένας ακόμη λόγος η Ελλάδα για τα ελάχιστα χρήματα ,πρέπει να κρατήσει  για τα Στρατηγικά Όπλα που μπορούν να φέρουν τα  Μιράζ 2000  και που είναι ο φόβος και ο Τρόμος των Τούρκων Ναυάρχων  για τα Πολεμικά σκάφη στην Ανατολική Μεσόγειο !