Μπούρδες του Στρατηγού Ακάρ για 76 Σύριους νεκρούς αφού πρώτα όμως …’Εκραξε του Τούρκους διοικητές για τις απώλειες των ΤΕΔ

Καθώς η Τουρκία προσπάθησε  για να αμυνθεί μετά από μια θανατηφόρα επίθεση του καθεστώτος Assad στα τουρκικά στρατεύματα στη βορειοδυτική Συρία, χτυπήθηκαν λέει 54 στόχοι καθεστώτος και εξουδετερώθηκαν 76 στρατιώτες καθεστώτος, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

«Ο Ερντογάν μίλησε  πριν για 35 με 40 νεκρούς,ο Ακάρ για 76  ...Τελικά ποιος απο εσάς λέει την αλήθεια ;§ Πότε έγινε ακριβώς  η αντεπίθεση Στρατηγέ Ακάρ  και με ποιους επικεφαλής ;)

Ο Akar έκανε τις παρατηρήσεις » κοινώς τους έκραξε «μετά  απο την συνάντηση που είχε  με κορυφαίους διοικητές σε ένα ξαφνικό ταξίδι στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία μετά την επίθεση του καθεστώτος Assad, η οποία άφησε τουλάχιστον έξι Τούρκους  στρατιωτικούς  νεκρούς   και δεκάδες τραυματίες στη συριακή επαρχία Idlib.

Πρόσθεσε δε ότι ορισμένες Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν για να παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα.

Οι  Τουρκικές διευθύνσεις συντονίστηκαν με τη Ρωσία, η οποία έλαβε τις απαραίτητες πληροφορίες όσον αφορά τόσο τον τόπο όσο και τον χρόνο της εισβολής, ανέφερε, απορρίπτοντας ισχυρισμούς ότι τα τουρκικά στρατεύματα δέχθηκαν επίθεση τη Δευτέρα επειδή η Ρωσία δεν γνώριζε τον τόπο τους.

Παρά τις όλες τις πληροφορίες που δόθηκαν, τα τουρκικά στρατεύματα χτυπήθηκαν ανηλεώς κατέληξε…Το ύφος των Τούρκων αρχηγών τα λέει όλα!

Σχόλιο: O ΥΠΑΜ Ακάρ λέει Μπούρδες και ψεύδεται ασύστολα ,αφού οι Τούρκοι Τρομοκρατημένοι δεν προχώρησαν ποτέ σε καμιά αντεπίθεση