Μπροστάρης ο Στρατηγός Φράγκος … Αρχίζει η συλλογή Υπογραφών για την Ψήφο των Ομογενών & για το Δημοψήφισμα!

Αποφάσισε και  μπαίνει μπροστά και δυναμικά ο Στρατηγός Φράγκος και αρχίζει η Συλλογή Υπογραφών για να πραγματοποιηθεί Δημοψήφισμα για την Μακεδονία  μας !

Ο Στρατηγός προβλέπει οτι ο Τσίπρας και η Παρέα του δεν πρόκειται να φέρουν την Κύρωση της Συμφωνίας στη Βούλη  ή όταν έρθει δεν θα έχει καμιά σημασία αφού θα έχουμε χάσει το δικαίωμα του Βέτο σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε και καλεί σε πανστρατιά

Ψήφο στους Ομογενείς …Είμαστε η μοναδική χώρα που στερούμε τα Πολιτικά Δικαιώματα των Ομογενών μας και Δημοψήφισμα για την Μακεδονία μα ς

 Το Κάλεσμα του Στρατηγού Φράγκου !

Ελληνίδες, Έλληνες,

Η κυβέρνηση παραπέμπει «ad calendas graecas» το δικαίωμα ψήφου των απανταχού της γης Ελλήνων ομογενών, την στιγμή που ετοιμάζει νέες «ελληνοποιήσεις», αντίστοιχες με αυτές των εκλογών του 2.000.

Σας καλώ και σας παρακαλώ να ενώσουμε μαζί την φωνή μας, υπογράφοντας όλοι μας στο να δοθεί άμεσα η δυνατότητα ψήφου στους ομογενείς μας, που είναι αγνοί πατριώτες και σκέφτονται πάνω από όλα το Έθνος μας και όχι τα κομματικά «παιχνίδια» των, εκάστοτε, κυβερνώντων.

Πόρτα-πόρτα λοιπόν ας μαζέψουμε υπογραφές, τόσο για την ψήφο στους Ομογενείς, όσο και για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απαράδεκτη εθνικά συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Καλώ και παρακαλώ:

Όλα τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, την ΠΕΔΕ και την ΚΕΔΕ, να πρωτοστατήσουν στην συλλογή των υπογραφών.

Καλώ και παρακαλώ τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς , τις εφημερίδες και όλες τις ανεξάρτητες, Πατριωτικές φωνές των Μέσων & κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλουν την πρόταση συλλογής υπογραφών, τις οποίες θα αποστείλουμε στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μαζί με τα συλλαλητήρια, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, στο να εκφραστεί η λαϊκή βούληση των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε.

Το «Κοινό των Απανταχού Ελλήνων» ξεκινά άμεσα την συλλογή υπογραφών.

Είναι ιερό μας καθήκον.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Ο

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Σ ΦΡΑΓΚΟΣ
.ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ