Χαμός σήμερα σε όλο το Αιγαίο με 20 Μαχητικά ,Ε/Π και 3 CN-235 στον αέρα! …Εννιά (9) απο αυτά Οπλισμένα!

anthropofagoi-780x400Η Μηδενική Τουρκική δραστηριότητα των προηγούμενων ημερών ήταν το προπέτασμα ,αλλά  η σημερινή έναρξη της  Εθνικής Διακλαδικής  Άσκησης στον Ελλαδικό Χώρο «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» έκανε τους Τούρκους να λυσσάξουν  και προέβησαν σε 11 Παραβάσεις και 25 Παραβιάσεις !
Συνδυασμός  των μαχητικών με δύο σχηματισμός και σκληρό πολεμικό παιχνίδι παίχθηκε στους Ουρανούς του Αιγαίου που δεν προμηνύουν τίποτε το καλό ..Τούρκικος Σχηματισμός 6 μαχητικών εισέβαλε στο Βόρειο Αιγαίο με δύο  από τα μαχητικά του να είναι Οπλισμένα !unnamed1
Το Α/ΤΑ απογείωσε αμέσως μαχητικά F-16 απο την Ετοιμότητα της Λήμνου και έθεσε τα άλλα αεροδρόμια σε Συναγερμό …Την ίδια ώρα  τρία (3) Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά σκούπιζαν το Αιγαίο και κατέγραφαν τα πάντα !
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι ένα CN-235 πήρε όλο το Αιγαίο σβάρνα κάνοντας συνεχώς Παραβιάσεις ….Το Α/ΤΑ απογείωσε ενα F-16 απο την Νέα Αγχίαλο  που πήρε στο κυνήγι του Τούρκικο αναγκάζοντας τους Τούρκους να στείλουν δύο οπλισμένα F-16 προς βοήθεια του …Ο Τούρκος ούρλιαζε τρομοκρατημένος !
Με το που έφτασαν στην περιοχή τα Τούρκικα προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τον Έλληνα Χειριστή αλλά ήδη είχαν έρθει στην περιοχή δύο Ελληνικά F-16  από το αεροδρόμιο της Σκύρου και πήραν φαλάγγι τους Τούρκους που στο φεύγα έκαναν  αναστροφή αλλά  οι Έλληνες Χειριστές τους  είχαν ήδη πάρει πήραν από πίσω !
o-karagiozis-pilotos-sto-aigaio
Συμπέρασμα : Είχαμε ούτε λίγο ούτε πολύ  15 Τούρκικα και 5 Ελληνικά σήμερα στο Αιγαίο απο αυτά τα πέντε Ελληνικά και τα τέσσερα Τούρκικα ήταν οπλισμένα με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι κάτι παραπάνω από ορατός !
Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε οτι τα Ελικόπτερα που δήθεν έκαναν έρευνα και  διάσωση έκαναν Παραβάσεις και Παραβιάσεις …Αλλά οι Παραβιάσεις έγιναν από το CN-235 έψαχναν
μετά μανίαςτους Ελληνικούς EXOCET που λόγω ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015 βγήκαν από τα λαγούμια τους !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 30η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
 
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 (6 α/φ & 2 α/φ)
 
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :      7 (4 Ε/Π & 3 CN-235)  
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      15
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     11 
 
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      25
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      –
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα


Διάφορα Άρθρα