«Χαμός στο Στράτευμα» :Γιατί και με ποιον τα πήρε ο Στρατηγός Φράγκος ;…Που είχε προβλέψει και αυτήν την Κρίση

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μπορεί να υπάρξει ανά πάσα στιγμή, δήλωσε στην συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα  ο Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης  απο το 2019!!…Βαθειά γνώστης της Τουρκικής Στρατιωτικής πραγματικότητας!

O Στρατηγός Φράγκος τόνισε τότε  πως οι Τούρκοι έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και ότι πρώτος στόχος της Τουρκίας είναι το σύμπλεγμα του νησιωτικού Καστελόριζου…Αλλά θα το μετανιώσουν  πικρά

Προς αυτή την κατεύθυνση εκτίμησε πως η πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί η Ελλάδα δεν αποδίδει με την Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση, συνέχισε, η Ελλάδα έχει την αποτρεπτική δύναμη να συντρίψει την Τουρκία σε περίπτωση διένεξης μεταξύ των δύο πλευρών! (Υπάρχουν τα Σχέδια  στα Συρτάρια του Πενταγώνου)

Στο θέμα επανήλθε  ο Στρατηγός Φράγκος  και είπε  βαριές κουβέντες για τον σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλείς  του Πρωθυπουργού που μίλησε στο Μέγα  για την Ελληνοτουρκική Κρίση στο Καστελόριζο ,αλλά και το Κυπριακό

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
«Η Ελλάδα στη δίνη της βλακείας..»
Με μια φράση τον διόρισε ως Σύμβουλο Εθνικής          (Αν)Ασφαλείας ο κ. Π/Θ όποτε φέρει ακέραια την ευθύνη, αλλά και ο κ. Ναύαρχος ή είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ή το πλέον ανώδυνο έχει «ταραχή στον εγκέφαλο»..άρα τον στέλνεις!

Δείτε εδώ

Όσο για τον Ερντογάν ο Στρατηγός είχε πει κάποτε σε ανύποπτο χρόνο οτι είναι τρελός και θα καταστραφεί …Όσο για εμάς είπε το «Ελληνοπρεπέστατο είμαστε Μα@ακ@ες»


Διάφορα Άρθρα