Η «Χαρά του Καμμένου» για την… Παρουσία Τούρκων Αξιωματικών στην Άσκηση «GORDIAN KNOT»

Η απουσία με νόημα του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου  απο το Πεντάγωνο ώστε να μην αναγκαστεί να παραστεί στην Υποδοχή του ΝεοΣουλτάνου ,δεν πέρασε απαρατήρητη  …Όπως και η Πολιτική περιβολή του Στρατηγού Ακάρ ,αλλά και του Ναυάρχου Αποστολάκη στην επίσημη υποδοχή που  μας ξένισε!

Βέβαια ο Πάνος Καμμένος που είναι το «Μαύρο πρόβατο» για τους Τούρκους  την κοπάνησε εκτός Αθηνών ,με πρόσχημα την Άσκηση «GORDIAN KNOT» στην Άσσηρο της Θεσσαλονίκης !

Ο Παλιός  όμως στο Στρατιωτικό Ρεπορτάζ  Λ.Μ  τον κάρφωσε , αφού τον  ρώτησε για την Τουρκική Σημαία και  την παρουσία Τούρκων Αξιωματικών στην Άσκηση ,  προσπαθώντας να βγάλει καμιά ατάκα ,αλλά ο Καμμένος το προσπέρασε με  νόημα και χαμογελώντας !

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Υπουργέ, στα αριστερά σας υπάρχει το έμβλημα της άσκησης, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει και τουρκική σημαία. Προφανώς κάποιος αξιωματικός θα είναι εδώ πέρα. Μήπως θα θέλατε να μας σχολιάσετε την παρουσία του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα; 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Χαίρομαι για την παρουσία των Τούρκων αξιωματικών συμμάχων στην άσκηση του ΝΑΤΟ…Σιγά Πάνο  μην μας το λες γιατί θα το …Πιστέψουμε !!