Χεσμένος από το Φόβο του ο Τούρκος …Αμόλησε τα «chaff και flares » στη Καταδίωξη

Αν και «κλειδωμένος» στα Όπλα του ελληνικού F-16  και σε κατάσταση «LOCK & KILL » για  μεγάλο χρονικό διάστημα o Toύρκος πιλότος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Ο Τούρκος Κατέβασε τo Μαχητικό του Χαμηλά στο Αιγαίο  σε μια προσπάθεια  αφού ήταν κατατρομαγμένος να απεγκλωβιστεί  απο το LOCK & KILL του Έλληνα Χειριστή

Από την πρώτη στιγμή που τα τουρκικά μαχητικά «εισέβαλαν» στον εθνικό εναέριο χώρο βρέθηκαν αμέσως σε μειονεκτική θέση απέναντι στα ελληνικά «γεράκια».

Οι Τούρκοι πιλότοι έγιναν νευρικοί και ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας. Με επικίνδυνους και ερασιτεχνικούς ελιγμούς έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων πιλότων αλλά και τη δική τους αφού έφτασαν οριακά σε σημείο ακόμα και να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Ακόμα και flares άφησε Τούρκος Χειριστής  μπροστά από το ελληνικό μαχητικό το οποίο τον καταδίωκε. Θερμοβολίδες είχε χρησιμοποιήσει και στο Καστελόριζο ένας ακόμη Τούρκος  Χειριστής στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί από τον Έλληνα Χειριστή από την  115 ΠΜ  ,την ώρα που αυτός τον καταδίωκε ανελέητα. Πιθανότατα τον κυρίευσε ο φόβος και τρόμος  με το Ελληνικό F-16  να είναι κολλημένο στα νώτα του.

Ό