Χλευασμός & ειρωνείες για τον Αγιασμό των Rafale απο …Καθηγητή του ΠΑΜΑΚ

Σε άρθρο του ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Νίκος Μαραντζίδης  σχολιάζει ειρωνικά και αρνητικά τον αγιασμό των Rafale κατά την τελετή παράδοσης  των Μαχητικών στην Τανάγρα.

Ο Νίκος Μαραντζίδης, στο άρθρο του με τίτλο «Χαίρε, ω Χαίρε, Ελευθεριά!»- αναφέρει ότι σύμφωνα με την ετήσια μελέτη δύο σημαντικών διεθνών ινστιτούτων (Cato και Fraser), που δημοσίευσε το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦίΜ) και καταγράφει τη συνολική εικόνα της παγκόσμιας ελευθερίας μέσω του δείκτη ανθρώπινης ελευθερίας, η Ελλάδα χειροτέρευσε «στην κατηγορία της ατομικής ελευθερίας στο σκέλος της θρησκευτικής ελευθερίας και στην κατηγορία της οικονομικής ελευθερίας στο σκέλος «κόστος γραφειοκρατίας», όπως αναφέρει.

Και συνεχίζει:

«Σε ό,τι αφορά ειδικά το σκέλος της θρησκευτικής ελευθερίας, τα πράγματα είναι εντελώς αξιοθρήνητα. Η χώρα μας σε ζητήματα θρησκευτικών ελευθεριών είναι χειρότερα όχι μόνον από την Ουγγαρία του Ορμπαν, αλλά και από πολλές χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Οι πρόσφατες εικόνες όπου, παρουσία του πρωθυπουργού, δύο μητροπολίτες τέλεσαν αγιασμό και ράντισαν τα αεροσκάφη Rafale, μπορεί σε αρκετούς να προκαλούν γέλια, σε μένα μόνο απελπισία. Απορούμε μετά γιατί πολλοί Ελληνες είναι επιρρεπείς στις θεωρίες συνωμοσίες και δεν εμπιστεύονται την επιστήμη».

Σχόλιο: Αυτός ο απίστευτος τύπος διδάσκει τα παιδιά μας …Μην απορείτε πια για τα χάλια των Πανεπιστημίων