Χρόνια Πολλά ‘Έλληνες Πατριώτες …Εμείς φυλάμε εδώ !

Χρόνια Πολλά Πατριώτες  …Εμείς φυλάμε εδώ για κοιμούνται ήσυχα και ειρηνικά οι Έλληνες στα σπίτια τους ,περιμένοντας το χαρμόσυνο γεγονός της  Γέννησης του Θεανθρώπου !

Παντού απόψε το βράδυ σαν κάθε βράδυ υπάρχουν τα παιδιά μας ,τα παιδιά της Ελλάδος ,Άνδρες και Γυναίκες ,Αξιωματικοί ,Υπαξιωματικοί  ,Οπλίτες και Εθνοφύλακες που αγρυπνούν με το αυτί στητό και το χέρι στο ντουφέκι !

Κάποιοι αγρυπνούν στα RADAR  και στις κονσόλες ,στα περάσματα και τις ενέδρες κάπου στο Ποτάμι ,στο λασπόχωμα  ,στα βούρλα περιμένοντας τον Εχθρό που θα χτυπήσει μπαμπέσικα ανήμερα μιας μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, όπως έκανε στον Αττίλα ΙΙ στην  βασανισμένη Κύπρο μας ανήμερα της Παναγιάς !

Τούτες τις Άγιες ώρες που η Παναγιά φασκιώνει το Χριστό μας άς στείλουμε νοερά τις ευχές μας σε αυτά τα άγνωστα παιδιά ,τα παιδιά μας και ας τους στείλουμε και εμείς τις ευχές μας ,για Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα ….

Αυτοί στέκουν πάντα εκεί και μας στέλνουν  κάθε Χρόνο τις ίδιες καθαρές ευχές

....Χρόνια Πολλά Έλληνες Πατριώτες …Εμείς φυλάμε  ακόμη εδώ !

Η Ιστοσελίδα Βετεράνος » Veteranos.gr »  ευχαριστεί όλους τους Φίλους από βάθους Καρδιάς για τις ευχές που μας έστειλαν και επιφυλασσόμαστε !