Δεκάδες λαθρομετανάστες περνούν τα Σύνορα το καταμεσήμερο! (vid)

Στο video που τραβήχτηκε  μέρα-μεσημέρι, δεκάδες λαθρομετανάστες που έρχονται από την Τουρκία, να περνούν τον δρόμο, με τα αυτοκίνητα φυσικά να σταματούν για να μην τραυματίσουν κάποιον, ενώ στη συνέχεια εκείνοι χάνονται στα βουνά, στην περιοχή Λάβαρα Έβρου.

Το σημείο βρίσκεται μια «ανάσα» από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και το video είναι μια ακόμη απόδειξη του «έργου» των Τούρκων διακινητών.

 Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, 25.000 λαθρομετανάστες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορά μας μόνο τον Αύγουστο.

Η κυβέρνηση πάντως βάζει φρένο στα τουρκικά «παιχνίδια» με την επέκταση του τον φράχτη στον Έβρο, όπως αποφάσισε χθες το ΚΥΣΕΑ, με την τοποθέτηση κι άλλων 250 συνοριοφυλάκων μέσα στον χειμώνα και  με την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης του ποταμού Έβρου, όπως π.χ. με θερμικές κάμερες.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχθηκε μέρα-μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, φαίνονται δεκάδες παράνομοι λαθρομετανάστες που έρχονται από την Τουρκία να περνούν τον δρόμο, τα αυτοκίνητα να σταματούν για να μην τραυματίσουν κάποιον και η ομάδα μεταναστών να χάνεται στα βουνά.