Δελτίο Τύπου της «ΠΑΤ.ΡΙ.Ε». για την απόφαση του ΓΕΣ να αποβάλει τον Καταδρομέα – Αλεξιπτωτιστή

Η απόφαση του ΓΕΣ να αποβάλει τον Καταδρομέα – Αλεξιπτωτιστή Εμμανουήλ Μπούχλη από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών, με το πρόσχημα ότι δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλείας θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του, είναι απόλυτα προσχηματική.

Οι πτέρυγες του Αλεξιπτωτιστή δεν είναι ένα κομμάτι ψυχρού μετάλλου στο στήθος αλλά η επιτομή της ψυχής και του ηρωισμού που δεν μπορεί να πουληθεί ή να χαριστεί.

Δυστυχώς οι στρατιωτικοί ταγοί δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων που απαιτούν αντίσταση σε κάθε τι εθνομηδενιστικό και προδοτικό.

Φαίνεται ότι ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, ακολουθώντας τα χνάρια του πολιτικού του προϊσταμένου, (ανταλλάσσει καρέκλα και αρχηγηλίκι ) θυσιάζοντας, όχι μόνο τις στρατιωτικές αρετές που μαθαίνει κάθε πρωτοετής Εύελπις, αλλά κυρίως το ηθικό που κρατά ενωμένο το στράτευμα, συντασσόμενος με τους προδότες που χάρισαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.

Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες στρατιώτες σαν τον Καταδρομέα Μπούχλη, οι οποίοι τραγουδούν για την Μακεδονία μας για να το ακούσουν αυτοί που την πούλησαν χωρίς την θέλησή μας.

Το μήνυμά του ότι «οι Έλληνες δεν πουλιούνται, ούτε αγοράζονται, και όταν θα έρθει η ύστατη στιγμή όλοι οι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους» ας στοιχειώσει τις τρισάθλιες ψυχές των προδοτών.