Ναύαρχος Εγκολφόπουλος : Δεν έγινε καμιά νέα δοκιμή Πυραύλου …» Όλα είναι Τουρκική προπαγάνδα» (video)

Ο Αντιναύαρχος ε.α. Ιωάννης Εγκολφόπουλος σχολίασε τη δοκιμή του βαλλιστικού πυραύλου από τους Τούρκους, στον BlueSkyTv.

Αρχικά ο   Ναύαρχος Εγκολφόπουλος μίλησε για την αλλαγή στάσης των εταίρων μας απέναντι στην Τουρκία. Όπως είπε, αντιλαμβάνονται τη συμπεριφορά της Τουρκίας και επιπλέον τα γεωστρατηγικά συμφέροντα όλων αυτών των χωρών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής κυρίως έχουν μετακινηθεί από την Τουρκία.

Αυτό έχει δηλωθεί έμπρακτα, όταν η Τουρκία έχει αδειάσει από Νατοϊκές βάσεις. Ο Ναύαρος ε.α Εγκολφόπουλος στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι «οι Τούρκοι δεν έκαναν καμιά νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου «λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόσθεσε ότι Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει αυτή η τεχνολογία στην Τουρκία, ειδικά αυτή την περίοδο.

Εδώ και σχετικό άρθρο του Βετεράνου που αδειάζει τους Τούρκους με την δήθεν εκτόξευξη νέου Πυραύλου ονόματι Τυφώνα

Προγράμματα για ανάπτυξη νέων πυραύλων μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν είναι αυτό που µας παρουσίασαν στην ανακοίνωση του θέματος. Ο Ναύαρχος Εγκολφόπουλος συμπλήρωσε ότι όλη αυτή η ιστορία με την Τουρκία θυμίζει την εποχή του Σαντάμ Χουσεϊν.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Ενημέρωση Και Σκέψη