Διακρίσεις των Σπουδαστών και Σπουδαστριών της ΣΣΑΣ! (φωτό)

Σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, το τελευταίο εξάμηνο, συμμετείχαν σε σειρά δραστηριοτήτων, όπου κατέλαβαν διάφορες διακρίσεις, όπως παρακάτω:

α.   1η θέση στον Αγώνα Θυσίας Κερδυλλίων από τον ΜΙ (Ο) Πίσσα Γκάμπριελ, που διοργανώθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 υπό την αιγίδα του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων. Στον αγώνα η Σχολή συμμετείχε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από έναν (1) Αξιωματικό κι εννιά (9) Μαθητές.

β.   2η θέση στις εργασίες που παρουσιάσθηκαν στο πλαίσιο του 22ου Συνέδριου Βαλκανικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιατρικής, το οποίο έλαβε χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας το χρονικό διάστημα από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2017, από τον  ΜVI (I) Καραγιαννίδη Ιωάννη. Στο συνέδριο η Σχολή συμμετείχε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από έναν (1) Αξιωματικό και τρεις (3) Μαθητές.

γ.    3η θέση στον 2ο Αγώνα Κάστρου Διδυμοτείχου, στην απόσταση 10 χιλιομέτρων γυναικών, από την ΜV (ΟΔ) Μπάτσικα Βασιλική, που διοργανώθηκε  την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στην ομώνυμη πόλη. Στον αγώνα η Σχολή συμμετείχε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από δύο (2) Αξιωματικούς και πέντε (5) Μαθητές.

δ.  3η θέση για το καλύτερο γραπτό υπόμνημα στην δοκιμασία της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) με θέμα «Space mining on Mars» από την ΠΟΜIV (ΝΟΜ) Παντελάκη Μυρτώ.