Με «διαβήματα» απαντά το ΥΠΕΞ στην Κατάληψη Εθνικού εδάφους …Που μας πάνε τελικά ;

Με διαβήματα του ΥΠΕΞ απαντά η Ελλάδα στην κατάληψη Εθνικού εδάφους απο τις Τουρκικές Στρατιωτικές Δυνάμεις και αυτό δεν είναι οτι  το καλύτερο και το ενδεδειγμένο που  περιμέναμε ,από ένα  Κυρίαρχο Κράτος !

Το να αναδεικνύουν το θέμα Διεθνή ΜΜΕ που δεν τους έπιασε ο πόνος  δεν είναι  και καλό ,αλλά γράφουν κατά που  μετράνε οι παράδες και όχι που πονάει η καρδιά και η τυχόν ευαισθησία τους!

Στα Γεγονότα τώρα  οι Τούρκοι εδώ και εβδομάδες έστησαν αντίσκηνα δυο (2) στο Τουρκικό έδαφος απέναντι απο το Μελισσοκομείο  και με συνεχείς περιπολίες τοποθετούν εκ περιτροπής στο υπό κατοχή Εθνικό Έδαφος 16 Στρεμμάτων της παλιάς κοίτης του Ποταμού Στρατεύματα (φωτό) ,εμποδίζοντας την ΓΥΣ να καθορίσει και να τοποθετήσει  πασσάλους στα Όρια των δυο Κρατών

Αν και αυτές οι διαφορές επιλύονται σε τοπικό επίπεδο Νομαρχιών η Ελλάδα δεν αντέδρασε και όταν αντέδρασε επέλεξε την διπλωματική οδό που χαράζει ακόμη και για θέματα ΥΠΕΘΑ  το ΥΠΕΞ!!!

Εδώ έχουμε κατάληψη Εθνικού Εδάφους από Στρατεύματα και όχι εισβολή αόπλων Λαθρομεταναστών, που θα υπήρχε η δικαιολογία να ενημερώσουμε την Ε.Ε και να αναλάβουμε  Αστυνομικά μέτρα …Εδώ το πράγμα αλλάζει!

Εδώ έπρεπε να επέμβει με Στρατιωτικά Μέτρα ο Στρατός και δεν έπρεπε να πάρει την άδεια κανενός χαρτογιακά του ΥΠΕΞ …Αυτήν είναι η αποστολή του αν δεν το έχουμε  ακόμη καταλάβει !

Αν έχουμε επιλέξει τα διαβήματα και την προσφυγή στα δικαστήρια για την κατάληψη Εθνικού Εδάφους έχουμε χάσει πριν ακόμη να αρχίσουμε … Από εδώ θα ξεκινήσει η αναγνώριση  για τα δικαιώματα των Τούρκων ,όπως το κάναμε με την ίδια Ομάδα των συμβούλων  πριν από μερικά χρόνια για το Αιγαίο

Αν θέλουμε να σταθούμε σαν Κυρίαρχο Κράτος η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι Τούρκοι είναι μία …»Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται»