Δείτε τα Γεράκια της ΠΑ εν δράσει!! …»HELLENIC AIR FORCE» Beyond The Skies! (Video)

polsdf7Δείτε τα Γεράκια της Πολεμικής μας Αεροπορίας εν δράσει …Σκηνές από τον καθημερινό ακήρυκτο πόλεμο των Χειριστών μας πίσω από τους Ουρανούς του Αιγαίου!

Με αυτούς εδώ η Πολεμική μας Αεροπορία Κυριαρχεί στους Αιθέρες και είναι αυτή που θα δώσει την πρώτη και καθοριστική μάχη …Και όπως είπε κάποτε ένας Χειριστής που δεν υπάρχει πια, το μόνο που φοβάμαι είναι να μην με αφήσουν να πολεμήσω !!!

Αξίζει σε αυτούς εδώ μνα σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να τους χαιρετίσουμε την ώρα που επιστρέφουν από μια ακόμη Αποστολή κάπου στο Αιγαίο !ellines-pilotoi-stin-tourkiki-polemiki-aeroporia-antiparathesi-ellines-aigaio-620x325

Είναι σίγουρο οτι το περιμένουν και το χαίρονται με την ψυχή τους …Να μην ξεχνάτε οτι είναι η μοναδική τους ανταμοιβή στο πηγαιμό να αναχαιτίσουν τον Τούρκο. εισβολέα!


Διάφορα Άρθρα


  • George Paraskevopoulos

    ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στους Έλληνες πιλότους ,τους θαυμάζω . μακάρι να είχαν και καλύτερα αεροσκάφη ,γιατί τα αξίζουν !!! πάρτε κάνα Σουχόϊ να δείτε τι θα κάμουν .όλοι θα κλάσουν πατάτες μετά κι μπάμιες και οι Τούρκοι και οι Ιταλοί και όλοι οι υπόλοιποι .φαντάσου τώρα να είχαν Su-30SM & Su-35S