Έ όχι και Πολέμαρχος ο Τσίπρας (video)…»Τι τελικά έγινε στους Αρκιούς ;»

Χθές βγήκε ο Βερύκιος στον ALFA   γνωστός Τελάλης  και μας ενημέρωσε για τη φοβερή ψυχραιμία του Τσίπρα που βιντεοσκοπούσε την Αερομαχία μεταξύ των Ελληνικών  F-16 και Τουρκικών F-4  που εξελισσόταν ακριβώς μπροστά του !!!!

Σήμερα βγήκε  κάποιος άλλος και μας δείχνει Ντοκουμέντο φωτο απο τους Αρκιούς  που πέταξε χαμηλά το Ελικόπτερο της Α.Σ …Εμείς ακόμη περιμένουμε να δούμε  σε  video τα Τούρκικα Μαχητικά να ορμάνε στο Ελικόπτερο   της Α.Σ  που μετέφερε τον Στρατάρχη  Τσίπρα !!!

Όμως τα γεγονότα δεν εξελίχθηκαν έτσι και εδώ πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως  ένα γεγονός  τείνει να γίνει προεκλογικό πυροτέχνημα και να υμνήσουμε τον Ηρωισμό του Πρωθυπουργού μας !

Το Σινούκ της Α.Σ  σύμφωνα με το σχέδιο Πτήσης είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο και εξέπεμπε και το VIP όπως  όταν μεταφέρει Κυβερνητικά Στελέχη και VIP

Όταν πέταγε  ε απόσταση  4 ν.μ  από τους Αρκιούς  τα Σύστημα Ελέγχου της Πολεμικής Αεροπορίας εντοπίζει  εχθρικό ίχνος 5 μίλια Βόρεια των Αρκιών  και απογειώνει  μαχητικά απο το Καστέλι …

Ταυτόχρονα δίνει εντολή στον Κυβερνήτη του ΣΙΝΟΥΚ να κατέβει σε χαμηλότερο υψόμετρο των 1000 ποδών που ίπτατο εκείνη την ώρα !

Το Ελικόπτερο κατεβαίνει στα 600 πόδια 200 μέτρα  απο το νησί  και όχι  στα 100 πόδια 33 μέτρα που λέει ο Τελάλης του ΆLFA» ..

ΟΙ Τούρκοι συνεχίζουν τη πορεία τους  από Βορρά προς Νότο  ..Μέχρι που στην Περιοχή φτάνουν τα Ελληνικά Μαχητικά ,τότε οι Τούρκοι απέχουν  4-5 μίλια απο τους Αρκιούς !!!

Στη θέα των Ελληνικών μαχητικών οι Τούρκοι απομακρύνονται απο την  περιοχή και δεν γίνεται καμιά Αερομαχία -Εμπλοκή όπως επισημαίνετε  και στο επίσημο δελτίο των Παραβιάσεων της 25ης Μαρτίου από το ΓΕΕΘΑ ,που δεν αναφέρει πουθενά για Εμπλοκή

Τώρα αν ο Τσίπρας μπορεί να διακρίνει στα 5 μίλια Μαχητικά που πετούν  σε άγνωστο ύψος αλλά αρκετά ψηλά πέραν των 20.000 ποδών οι Τούρκοι δεν κατεβαίνουν ποτέ χαμηλά ακόμη και στις Υπερπτήσεις νησιών έχει υπερφυσικές Ικανότητες όπως και απίστευτα τεχνολογικές δυνατότητες το Κινητό του Τηλε΄φωνο

Τα άλλα  που μας λένε οι απανταχού τελάληδες είναι για μικρά παιδιά