Έφυγε ο Ταξίαρχος ε.α Μανώλης Σηφάκης στα 54 χρόνια του!

Απεβίωσε  μετά από σύντομη αλλά σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένας εξαίρετος άνθρωπος και οικογενειάρχης κι ένας άριστος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον Μανώλη Σηφάκη, Ταξίαρχο ε.α. ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταφερθεί.

Ο Μανώλης Σηφάκης, καταγόταν από το Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου και και ήταν παντρεμένος στη Ρόδο με τη δημοσιογράφο Μαρία Κυπριώτη.Επρόκειτο για άριστο οικογενειάρχη και εξαίρετο αστυνομικό.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr υπηρέτησε επί σειρά ετών σε νευραλγικές και σημαντικές υπηρεσίες της αστυνομίας της Ρόδου (διοικητής Τροχαίας Ρόδου, διοικητής ΑΤ Ρόδου, διοικητής ΑΤ Αεροδρομίου) καθώς επίσης και διοικητής – αστυνομικός διευθυντής της Β Αστ. Διεύθυνσης Κω.

Άκρως συγκινητικό κι ανθρώπινο το μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το πρωί η σύζυγός του Μαρία:

«Καλό ταξίδι Μανώλη μου, ακόμα και απο εκεί ψηλά εγώ και η πολυαγαπημένη σου Σεμίνα, ξέρουμε ότι,μόνο για εμάς θα νοιάζεσαι,όπως έκανες και μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε...δύσκολη η μάχη…αλλά το παλέψαμε….καλέ μου άνθρωπε δεν άξιζες τέτοια τύχη..Με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι όπως έπραξες μέχρι σήμερα αντιμετώπισες και αυτή την μάχη που ήξερες ότι ήταν άνιση…Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας…αγαπημένε μου…

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στη Σορωνή.