Εγκαίνια 19 διαμερισμάτων από τον ΥΕΘΑ !

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή παρέστη στην τελετή εγκαινίων συγκροτήματος 19 διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη για τους σπουδαστές της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ).

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή των εγκαινίων μεταξύ άλλων είπε & τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, να βρίσκομαι σήμερα εδώ στην Αγία Τριάδα για να εγκαινιάσουμε 19 ανακαινισμένα διαμερίσματα, καλύπτοντας ανάγκες τόσο των σπουδαστών της ΑΔΙΣΠΟ όσο και των ΚΑΑΥ αλλά και τη λειτουργία 4 ακόμα οικημάτων ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ στην τελετή που θα ακολουθήσει στο στρατόπεδο «ΚΩΤΤΑ» για τις στεγαστικές ανάγκες των στελεχών της Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Βρίσκομαι εδώ για να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι συνεχίζουμε, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, την υπόσχεση που σας δώσαμε το 2015.

Να δώσουμε λύση στο ακανθώδες πρόβλημα της στέγασης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που μετακινούνται λόγω υπηρεσιακών αναγκών, πρόβλημα ιδιαίτερα οξύ στις μέρες μας.