Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην ανακρίτρια ο Γεωργιανός – Εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγείται ο Γεωργιανός ο οποίος μετά τη σύλληψή του στον Έβρο εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα τη νεαρή Καρολάιν, μητέρα ενός παιδιού μόλις 11 μηνών.

 Ο συλληφθείς οδηγείται στα δικαστήρια προκειμένου να εκτελεστεί ένταλμα που εξέδωσε χθες σε βάρος του η 11η ανακρίτρια για ληστείες κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα ο συλληφθείς αναμένεται μετά να εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί για τα αδικήματα για τα οποία η ανακρίτρια εξέδωσε το ένταλμα σε βάρος του.

Ο Γεωργιανός συμμετείχε στην άγρια εισβολή σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι στις 7 Μαρτίου, όπου είχε βασανίσει και ξυλοκοπήσει το ζευγάρι.

Αν και αρχικά είχε αποκλειστεί η συμμετοχή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, οι αστυνομικοί ψάχνουν τις λεπτομέρεις που θα τους ανοίξουν το δρόμο των ερευνών καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον 36χρονο να παίζει σημαντικό ρόλο στη στρατολόγηση ατόμων σε άγριες ληστρικές επιδρομές. Παράλληλα ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα κληθεί εκ νέου στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δει τον αλλοδαπό μήπως στο πρόσωπο του αναγνωρίσει κάτι. Και αυτο γιατί ο Γεωργιανός εχει τον σωματότυπο του λεγόμενου κοντού της τριάδας των εισβολέων στην κατοικία των Γλυκών Νερών και ήταν και αυτός που έπνιξε την 20χρονη μητέρα.

 

ΠΗΓΗ protothema