Εγώ «κατέβασα» και 3 Λεωφορεία …Η «Μπηχτή του Καταδρομέα» στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ

Το κέρδισε το στοίχημα ο Καταδρομέας και Κατέβασε  εκτός των άλλων και 3 Λεωφορεία με  πολίτες και Αποστράτους Αξιωματικούς απο την πόλη των Τρικάλων στο συλλαλητήριο της Λάρισας!

Με δεδομένη την πίκρα του για την μη επιλογή του ως Προέδρου της ΕΑΑΣ στο Ν.Τρικάλων και με γνωστή την κόντρα του  με τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ , ο Καταδρομέας δεν κράτησε κακία στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ, αλλά πήγε και τον χαιρέτησε ..

Όμως μεταξύ των άλλων σχολίασε: Εγώ κατέβασε και 3 Λεωφορεία στο Συλλαλητήριο της Λάρισας για την Μακεδονία μας  …Οι Άλλοι πόσα κατέβασαν ; (Τι και ποιους να εννοεί άραγε;)

«Στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε πάντως δεν έγραψε κάτι σχετικό …Αλλά σίγουρα δεν το ξέχασε!»

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας,  ενάντια στο σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας μας από τα Σκόπια, το οποίο στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς το παρόν έδωσαν πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας.
«Διπλή ονομασία είναι προδοσία» και «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» βροντοφωνάξαμε όλοι μας .

«Να αποφασίσει με δημοψήφισμα ο λαός και όποιος “λούστρος” της εξουσίας το αρνηθεί να αναλάβει και την ευθύνη», τόνισε ο μαθηματικός από την Κομοτηνή Κ. Καραΐσκος, τονίζοντας πως «καμία υποχώρηση της ψευτοελίτ δεν δεσμεύει το λαό και τη δημοκρατία»….’Οπου χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο.
Αναγνώστηκε το μήνυμα της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου Λάρισας από το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Θεοφάνη Σιμόπουλο, μαθητή Λυκείου το οποίο και εγκρίθηκε.

?

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το «Μακεδονία ξακουστή», ενός λεπτού σιγή και τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν όλοι μαζί οι συγκεντρωμένοι πολίτες!

Από την πόλη μας τα Τρίκαλα ξεκίνησαν 3 λεωφορεία καθώς και πλήθος Ι.Χ, και μέσα από τα βάθη της καρδίας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω, ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης της Πατρίδας μας, όλους όσους παρευρέθηκαν μαζί μας και συγκεκριμένα:
Τον Αντιπεριφεριάρχη Κο Μιχαλάκη Χρήστο, ο οποίος ως ένας απλός πολίτης δήλωσε παρόν,
Την Ενωμένη Ρωμιοσύνη του Ν. Τρικάλων & Καλαμπάκας,
Τον Σύλλογο Πολυτέκνων,
Τον Ηγούμενο της Ι.Μ Αγίου Νικολάου Σιαμάδων,
Τους συλόγους Σωμάτων Ασφαλείας,
Καθώς και όλους τους απλούς συμπολίτες μας.

                Ο
Συντονιστής του Ν. Τρικάλων

Ευάγγελος Στέφος
Απόστρατος Αξ/κος Στρατού ξηράς