Έκαναν πίσω οι Αμερικανοί …Οι Ρώσοι δεν αστειεύονται & ανέπτυξαν 30 Πολεμικά Σκάφη!

ΟΙ ΗΠΑ ακύρωσαν την ανάπτυξη δύο πλοίων του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσαν σήμερα το βράδυ τουρκικές διπλωματικές πηγές, εν μέσω ανησυχιών για την ευρείας κλίμακας ανάπτυξη ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα της Ουκρανίας και την Κριμαία.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Άγκυρα είχε ανακοινώσει πως η Ουάσινγκτον θα στείλει δύο πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα, μια κίνηση που η Μόσχα πρόκληση, προειδοποιώντας τις ΗΠΑ να μείνουν μακριά από τη Ρωσία και την Κριμαία, λέγοντας ότι ο κίνδυνος ενός συμβάντος είναι πολύ μεγάλος.

Ξαφνική απόφαση

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας για την απόφαση ακύρωσης της αποστολής των πλοίων, ανέφεραν οι πηγές, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις για τους λόγους της απόφασης αυτής.

Τουρκικές διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι η προγραμματισμένη για σήμερα διέλευση ενός πρώτου πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ από τα Στενά του Βοσπόρου για να πλεύσει στη Μαύρη Θάλασσα δεν πραγματοποιήθηκε.

ΟΙ Αμερικανοί έκαναν πίσω εκτιμούν Στρατιωτικοί Αναλυτές , αφού οι απειλές του ΓΓ του ΝΑΤΟ προς τη Ρωσία ,  έπεσαν στο κενό και οι Ουκρανοί  εθνικιστές τα έχασαν !!

Να επισημάνουμε οτι Ουκρανός Στρατηγός το είχε προβλέψει ...Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πολεμήσουν για την Ουκρανία στο Ντονμπάς. Αυτήν την εκτίμηση ανέφερε ο αντιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Μιχαήλ Ζαμπρόντσκι