Εκκωφαντική σιωπή : Καμιά «ανακοίνωση» του ΥΕΝ και του Λ/Σ για τον «Εμβολισμό του (090) upd»

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 12 ώρες απο τον εμβολισμό του Σκάφους Ανοιχτής Θάλασσας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το Σκάφος ((ο90) Γαυδος που πρόκειται ένα απο πλέον σύγχρονα Σκάφη του Λιμενικού Σκάφους ,στο ΥΕΝ επικρατεί παγωμάρα και  κουφαμάρα!

Αναρωτιόμαστε το Υπουργείο δεν γνωρίζει το θέμα ,ή και μέχρι αυτήν την ώρα έχουν την «ανακοίνωση και την μαγειρεύουν στο φούρνο ;» Αλλά ότι και να  πούνε η αλήθεια είναι μια και δυστυχώς είναι η βάρος μας !

Το Σκάφος του Λιμενικού σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έχει ήδη μεταφερθεί στο νησί της Λέρου για επισκευές

Με υλικές ζημίες μεταφέρθηκε στη Λέρο το Σκάφος του Λιμενικού που εμβολίστηκε τα μεσάνυχτα με την πλώρη από τουρκική ακταιωρό.

Η πρόκληση σημειώθηκε, όταν το σκάφος του λιμενικού σώματος 090, με 27 άτομα πλήρωμα, βρισκόταν κατά τη διάρκεια περιπολίας, στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Η τουρκική ακταιωρός μετά το συμβάν απομακρύνθηκε προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το αρχηγείο Λιμενικού -και συγκεκριμένα το Κέντρο Επιχειρήσεων- ενημέρωσε άμεσα το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών, για το συμβάν…αλλά ακόμη περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση !!!!!

Το σκάφος του λιμενικού σώματος υπέστη υλικές ζημιές και μεταφέρθηκε στη Λέρο για επισκευή, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στα μέλη του πληρώματος.