Εκτός της Α/Α του ΝΑΤΟ οι Συστοιχίες των S-400 …Δηλώνει ο Τούρκος ΥΠΑΜ!

veteranos.grΤο A/A σύστημα των  S-400 που η Άγκυρα σχεδιάζει να αγοράσει από τη Ρωσία δεν θα  ενσωματωθεί στο σύστημα Αντιπυραυλικής  Α/Α Άμυνας του ΝΑΤΟ, δήλωσε  ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Fikri Işık  σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου του 2017!

Η Τουρκία χρειάζεται τους ρώσικους  S-400 για να αντικατασταθεί τα «Ξεπερασμένα  Αντιαεροπορικά Αμυντικά Συστήματα της δήλωσε ο ο Τούρκος ΥΠΑΜ». Την Τετάρτη, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η Άγκυρα και η Μόσχα έχουν πραγματοποιήσει πρόοδο στις συνομιλίες για την παράδοση της ρωσικής κατασκευής συστημάτων αεράμυνας S-400 στην Τουρκία, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμοι να έρθουν σε συμφωνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Σεργκέι Chemezov της Rostech  νωρίτερα επιβεβαίωσε ότι η Μόσχα και η Άγκυρα είναι  αγορά και  παράδοση των συστημάτων Αεράμυνας S-400 στην Τουρκία.

Οι S-400 είναι η επόμενη γενιά του συστήματος αεράμυνας της Ρωσίας, που φέρουν τρεις διαφορετικούς τύπους πυραύλων ικανών να καταστρέψουν εναέριους στόχους σε μικρή έως πολύ μεγάλης εμβέλειας.

Το A/A όπλο είναι ικανό να ανιχνεύσει και να καταστρέψει όλα τα εναέριους στόχους που υπάρχουν ως τώρα, συμπεριλαμβανομένων και των  βαλλιστικών  Πυραύλων τύπου  cruise….Ενώ σε εξέλιξη είναι το Υπερ Όπλο των S-500

Σχόλιο: Αναλυτές πάντως της Συμμαχίας καθώς και ανεξάρτητοι δεν αποκλείουν να  είναι μια ακόμη μπλόφα της Τουρκίας που θέλει να εκβιάσει το ΝΑΤΟ για την παραχώρηση  δωρεάν Α/Α στην Τουρκία από τα αποθέματα του ΝΑΤΟ και δεν θα είναι η πρώτη φορά !

Εξάλλου στα Ανατολίτικα Παζάρια οι Τούρκοι έχουν αποδειχθεί Μανούλες …Για τον εκβιασμό ούτε λόγος ,το έχουν κάνει Εθνικό σπόρ με πρώτον και καλύτερο τον Σουλτάνο του Καζάν- Καζάν!

 

Γραφική ανάλυση των S-400

Γραφική ανάλυση των S-400