Έλα «ΨευτοΘόδωρε» τα έμαθες τα νέα; …13 Μαχητικά απογείωσαν οι «Αντιπαραγωγικοί» και 12 Πυροσβεστικά μόνο σήμερα!

Έλα «ΨευτοΘόδωρε» τα έμαθες τα νέα ;Ξέρεις  τι έκαναν μόνο σήμερα οι Αντιπαραγωγικοί και οι Ατσαλάκωτοι …Απογείωσαν 13 F-16 για κυνηγήσουν  11 Τούρκικα F-16 που εισέβαλαν Οπλισμένα για μια ακόμη φορά από τρία διαφορετικά σημεία του FIR Αθηνών !

Επίσης την ίδια ώρα που εσύ απολάμβανες το καφέ σου στο Μπαλκόνι σου σκεπτόμενος πότε θα πας στη Τζιά  ντε στο εξοχικό σου, για τα μπανάκια σου ,οι Αντιπαραγωγικοί απογείωναν ούτε λίγο ούτε πολύ 12 Πυροσβεστικά Αεροπλάνα και τα έστελναν να πολεμήσουν τις φωτιές στην Επικράτεια !

Πόσα από τα Κομματόσκυλα που εσύ διόρισες  στο δημόσιο κατά δήλωσή σου, πήραν έστω από ένα φτυάρι και ένα κλαδί  και έπεσαν στη Μάχη της Φωτιάς για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας ;

Τις  αμολάς άνθρωπε  μου τις χοντράδες και είναι  κρίμα  για την ηλικία σου !

Για του λόγου το Αληθές…Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΓΕΕΘΑ !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 5 (4 x 2 F-16 & 1 x 3 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 11

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 8

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 7

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το ΑΤΑ απογείωσε 13 Μαχητικά απο Λήμνο ,Σκύρο και Καστέλι …Ενώ η ετοιμότητα ήταν στα Καταφύγια …Κατά τα άλλα οι Αντιπαραγωγικοί και οι Ατσαλάκωτοι!

Τα ανωτέρω Εχθρικά Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν όλα , σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική και τις Εντολές της Πολιτικής Ηγεσίας της Ελλάδος !  • konstantinos303

    Κακώς ασχολούμαστε μ αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ο σκοπός του . Να αναπαράγονται οι παπαριές που λέει. Είναι και αυτός ένας τρόπος προβολής.