Η «Έλευσις του ΔΙΟΣ» …Γέμισε με Υπερηφάνεια του Λημνιούς, που ξέσπασαν σε ζητωκραυγές στο πέρασμά του ! ( video)

Η αεροπορική επίδειξη την Ομάδος  ΖΕΥΣ  με το Θρυλικό F-16  που κουρνιάζει στο νησί της Κρήτης , στέφθηκε με ακρίβεια, επιτυχία και προκάλεσε τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα μικρών και μεγάλων   στο Ρωμαίικο Γιαλό στη Μύρινα της Λήμνου&l

60 χρόνια μετά τη σύσταση της Μονάδας, γιόρτασαν η 130 Σμηναρχία Μάχης σήμερα με μια εκπληκτική Αεροπορική Επίδειξη ΖΕΥΣ (F-16) για όλους τους Λημνιούς και όχι μόνο, στο Ρωμαίικο Γιαλό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο κάλεσμά τους:

Γιορτάζουμε και τιμάμε τον κόπο των ανθρώπων που πέρασαν από εδώ και δούλεψαν για να στηθεί αυτό το αεροδρόμιο.

Γιορτάζουμε συνάμα τις όμορφες στιγμές που εμείς οι μη Λημνιοί ζήσαμε και ζούμε σε τούτο τον τόπο, τους ανθρώπους που γνωρίσαμε, τις φιλίες που κάναμε, τα τραγούδια και τους χορούς που χορέψαμε μαζί σας.

Κι όλα αυτά, χωρίς να ξεχνάμε ότι το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα, το χρέος μας απέναντί σας, παραμένει αμείωτο. Ένα χρέος που θέλει τον αεροπόρο να δίνει την καθημερινή του μάχη πάνω από αυτό  το νησί αντιμετωπίζοντας τις τουρκικές προκλήσεις, να συνδράμει κάθε κάτοικο που έχει την ανάγκη αεροδιακομιδής, να συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στις έκτακτες καταστάσεις του νησιού, να κρατά το αεροδρόμιο ανοικτό ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στους φορείς του τόπου και τους αναξιοπαθούντες.


Πηγή