Η Ελλάδα παράτησε και τα Καρντάκ (Ίμια)..’! Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι «video»

Επί μήνες τώρα σιωπή κυριαρχεί στις βραχονησίδες Ίμια, που επί χρόνια αποτελούσαν αιτία έντασης ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα.
……….
Οι Έλληνες στρατιώτες άρχισαν να μην ασχολούνται με τις βραχονησίδες Ίμια, που βρίσκονται στα δύο μίλια από το Μπόντρουμ.
Έγινε γνωστό πως ενώ οι Μονάδες του τουρκικού λιμενικού και τα τουρκικά πολεμικά πλοία επί 24ώρου είναι στην περιοχή, ενώ οι μονάδες του ελληνικού λιμενικού επί μήνες τώρα δεν ασχολούνται με τις βραχονησίδες Ίμια.

Yunanistan Kardak kayalıklarının peşini bıraktı

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ

Οι ομάδες του ελληνικού λιμενικού που επί 26 έτη παραβίαζαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα, φέτος έκαναν πολύ λίγες παραβιάσεις περνώντας από τις βραχονησίδες Ίμια. Το ελληνικό λιμενικό που στα περασμένα χρόνια σχεδόν καθημερινά έκανε παραβιάσεις και εισερχόταν στα τουρκικά χωρικά ύδατα, φέτος επί μήνες δεν έχει έρθει στην περιοχή.

H TOYΡΚΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ

‘Έστω κι αν δεν έρχεται το ελληνικό λιμενικό στα Ίμια, το τουρκικό λιμενικό  και τα τουρκικά ππλεμικά πλοία δεν φεύγουν από την περιοχή.  Οι βραχονησίδες παρατηρούνται επί 24ώρου από τον πύργο παρατήρησης που κατασκευάστηκε στο νησάκι Τσαβούς, ενώ σκάφη του λιμενικού όλη την μέρα συνεχίζουν τις περιπολίες τους.

https://www.haberler.com/yunanistan-kardak-kayaliklarinin-pesini-birakti-13204944-haberi/

/tourkikanea.gr/

Σχ. Αν αληθεύει το δημοσίευμα δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για την ακολουθούμενη πολιτική μας