Έλληνες Αξιωματικοί στο ¨USS Bataan» που κυβερνάται απο ΕλληνοΑμερικανό ! (φώτο)

Μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων φθάνουν πάνω στο πολλαπλών αμφίβιο πλοίο επίθεσης USS Bataan (LHD 5). Η Ομάδα Ετοιμότητας Bataan Amphibious είναι σε μια προγραμματισμένη ανάπτυξη στήριξη των επιχειρήσεων θαλάσσιας ασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης και το θέατρο προσπάθειες συνεργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή του αμερικανικού 6ου Στόλου των επιχειρήσεων. (Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ)

ΑΙΓΑΙΟΥ (9 Μαρτίου 2014) –  Κυβερνήτης  του  ο ΕλληνοΑμερικανός Γιώργος Βασιλάκης, διοικητής του USS Bataan (LHD 5), υποδέχεται  τα μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επί του πολλαπλών χρήσεων αμφίβιας επίθεση ς πλοίο USS Bataan (LHD 5). Η Ομάδα Ετοιμότητας Bataan Amphibious είναι σε μια προγραμματισμένη ανάπτυξη στήριξη των επιχειρήσεων θαλάσσιας ασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης και το θέατρο προσπάθειες συνεργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή του αμερικανικού 6ου Στόλου των επιχειρήσεων.

 Ο Λοχαγός John Carter, σύμβουλος του USS Bataan (LHD 5), ενημερώνει  Αξιωματικό    των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος  στο υπόγειο κατάστρωμα του πολυχρηστικού αμφίβια επίθεσης πλοίο USS Bataan (LHD 5). Η Ομάδα Ετοιμότητας Bataan Amphibious είναι σε μια προγραμματισμένη ανάπτυξη στήριξη των επιχειρήσεων θαλάσσιας ασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης και  τις προσπάθειες συνεργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή των  επιχειρήσεων του αμερικανικού 6ου Στόλου

ΑΙΓΑΙΟΥ (9 Μαρτίου 2014) – Αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ενημερώνονται στο κατάστρωμα των οχημάτων στο υπόγειο κατάστρωμα του πολυχρηστικού αμφίβιου επίθεσης πλοίο USS Bataan (LHD 5)

Θάλασσα του ΑΙΓΑΙΟΥ (9 Μαρτίου 2014) – Μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καταφθάνουν από την MV-22 Osprey στο θάλαμο διακυβέρνησης του πολυχρηστικού αμφίβιο πλοίο επίθεσης USS Bataan (LHD 5).