Εμείς κάνουμε την Άσκηση «Καταιγίδα» και οι Τούρκοι τις Παραβιάσεις …Πως Καταντήσαμε έτσι;

Αν και Εμείς κάνουμε την άσκηση Καταιγίδα στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο και  δεκάδες Πολεμικά μας είναι στο Αιγαίο  με την Πολεμική μας  Αεροπορία να «προστατεύει» την Ελληνική Αρμάδα !

Απο ώρα σε ώρα τα Αρματαγωγά μας θα μεταφέρουν τον ανθό των Ελληνικών Δυνάμεων για απόβαση σε κάποιοι νησί και όταν τελειώσουμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιθεωρήσει το Στόλο στον Σαρωνικό και όχι στο Κεντρικό Αιγαίο !

΄Όμως οι Τούρκοι με μόλις 12 Μαχητικά εκ των οποίων τα μισά Οπλισμένα ,Σάρωσαν και πέταξαν πάνω απο 4 ελληνικά νησιά και εμείς απλά τα αναχαιτίζαμε κατά πάγια πρακτική και τρίχες κατσαρές !!!

Αν οι Τούρκοι με διαλυμένη την Πολεμική τους Αεροπορία μας κάνουν 100 Παραβιάσεις και 4 υπερπτήσεις  πάνω από Ελληνικό έδαφος σε μια ημέρα και εμείς απλά τα καταγράφουμε  ..Είμαστε απλά για Μπάζα !

Κάνουμε άσκηση στο Αιγαίο χωρίς να έχουμε Α/Α Προστασία  και ενώ έχουμε  Κατασκοπευτικά που καταγράφουν τις θέσεις των Πολεμικών μας δεν κάνουμε κάτι παραπάνω από τα τετριμμένα !

Εκτελούμε υποτίθεται διακλαδική Άσκηση και δεν ενεργοποιούμε την Αντιαεροπορική Άμυνα και δεν εγκλωβίζουμε κάν τα Τούρκικα που κάνουν υπερπτήσεις Ελληνικού Εδάφους !!!

Αν δεν ξέρουμε πως γίνονται οι Στρατιωτικές Διακλαδικές  Ασκήσεις  καλά θα κάνουμε να τις αποφεύγουμε, πριν γίνουμε διεθνώς ρεζίλι

Ακούστηκε οτι είμαστε η χώρα που μπορεί αν θέλει να αγοράσει και F-35   …Τι να τα κάνουμε να τα δείχνουμε σε παρελάσεις ;

Μην ξεχνάτε απο το 1995 έχουμε τα καλύτερα επιθετικά Ελικόπτερα στον κόσμο και αν και απειλούμαστε καθημερινά απο όποιον γουστάρει , τελικά θα τα αποσύρουμε χωρίς καν να τα χρησιμοποιήσουμε !!

Ήδη αρκετοί πολύπειροι χειριστές  μας  είναι στη Σύνταξη χωρίς να έχουν καμιά απολύτως πολεμική πείρα …Αντίθετα οι Τούρκοι Χειριστές των Τουρκικής Κατασκευής Επιθετικών Ελικοπτέρων,έχουν πολεμήσει στο Αφρίν και στο Βόρειο Ιράκ

Οι Διακλαδικές Ασκήσεις είναι  για να στέλνουν μηνύματα Ισχύος και Αποτροπής και όχι Άμυνας και να μην πούμε τίποτε χειρότερα

Τα συμπεράσματα στην Κρίση σας