Ενισχύονται οι Μονάδες Κρούσεως του ΠΝ …Δεν θα κάνουμε τώρα πίσω διαβεβαιώνουν τα «Καραβόσκυλα «

Σύμφωνα με πληροφορίες και όλες τις ενδείξεις ενισχύονται αθόρυβα οι Μονάδες Κρούσεως του Πολεμικού μας Ναυτικού που έχει στήσει την «Τανάλια» ώστε να  μην αφήσει   τα Τουρκικά Πολεμικά να κάνουν Ναυτικό αποκλεισμό !

Η Τακτική κίνηση των Πολεμικών μας  που έχουν ταχθεί έτσι ,έχουν αποκτήσει ήδη Τακτικό πλεονέκτημα και τα Καραβόσκυλα άρχισαν ήδη να αδημονούν !!

Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουμε τώρα πίσω διαβεβαιώνουν και ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα , σαν να ήταν έτοιμοι απο καιρό …Εμείς δεν μετράμε τα Βαπόρια των Τούρκων λένε χαρακτηριστικά παρά όταν τα βάλουμε στο στόχαστρο !!

Πάντως όλοι εκτιμούν οτι άν κάτι είναι να συμβεί θα συμβεί τις επόμενες 48 ώρες και εφόσον όλες οι Μονάδες πάρουν τις Τακτικές τους θέσεις …Πισωγύρισμα  αυτή τη φορά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί !

Στο βυθό πάντως η Κυριαρχία είναι δεδομένη και αν οι Τούρκοι το τολμήσουν θα χάσουν ολάκερη Αρμάδα τις επόμενες ώρες ,αν και σχεδόν κανένας δεν πιστεύει οτι τελικά θα το πάνε μέχρι τέλους …

Ίδωμεν πάντως θα είναι μακριά η νύχτα και η αυγή ακόμη μακρύτερα ...

Σχόλιο :  To Τουρκικό ερευνητικό προς παρόν παραμένει εδώ   και για να φθάσει στη περιοχή θα χρειαστεί με την ταχύτητα που πλέει περι των 24ωρών !Περισσότερα Άρθρα